V 9 kole jsme předvedli dobrý výkon ale na body to nestačilo...

08.12.2016 11:24

Události 9. kola:

To kolo přineslo přímý souboj o pozici lídra, kterou obhájila rezerva Olympiku (přestřílela Svarog, padlo celkem 18 branek), Atlantic sesadil ze třetího místa Realvestav, kam se posunul Dalmach. Čekal se vyrovnanější duel Brandýsku s SKP. Celky na sestupových pozicích opět nebodovaly.

Celkové statistiky:

V devátém kole dominovaly domácí celky v poměru 5  0  1, domů si odvezlo body jen SKP po hladké výhře nad Brandýskem. Dva duely skončily dvouciferným vítězstvím domácích, Atlantic nadělil desítku Realvestavu a Olympik B to samé provedl Svarogu. Brankové hody v mělnické hale – 19 branek a na Stochově – 15 branek. Jediný nečekaný výsledek se narodil na Kladně, kde SKP poměrně výrazně přehrálo Brandýsek. K utkání nastoupilo celkem 112 hráčů. Vstřeleno bylo celkem 77 branek (průměr branek na zápas 12,83), domácí zamířili přesně 44x (průměr na zápas 7,33), hosté se trefili 33x (průměr na zápas 5,50). Utkání sledovalo celkem 285 diváků (rekord), nejvíce jich našlo cestu do turnovské haly, a to 90, na utkání Dalmachu s Legií. Uděleno bylo celkem 15 žlutých karet. Jediným vyloučeným hříšníkem byl Kulhánek ze Svarogu. Nejvíce AF spáchal Svarog, a to 13, neslušnějším celkem, co do počtu AF, byl Ludis se třemi fauly.

Atlantic přehrál na své stochovské palubovce Realvestav po změně stran i díky dvěma čistým hattrickům Sklenky a Poláka. Jednalo se o klidné a jednoduché utkání od obou účastníků. První poločas se oba celky herně „oťukávaly“. Skóre otevřeli domácí v 6 minutě Polákem. Hosté sice odpověděli vyrovnáním Benešem, ale rakovničtí si velmi rychle vzali vedení zpět po trefě Sklenky. Po 11 minutách navýšil vedení hostitelského celku Červený, ale ani tento náskok dlouho nevydržel. Hosté dvěma slepenými góly Klempta a Paluky stanovili konečné poločasové skóre 3:3. Ještě na začátku druhé části hry řádil kapitán hostí Paluka, kdy svým čistým hattrickem poslal svůj celek poprvé do vedení, ale domácí celek poté značně zabral a přehrál svého soupeře na celé čáře. Po půlhodině hry bylo opět srovnáno, nejprve snížil kapitán Tvrz P. a poté přišly již zmíněné čisté hattricky Sklenky a Poláka. Hosté tak nakonec odjeli bez bodu a s desítkou na krku. Hrálo se poměrně ve vysokém tempu. V závěru měly oba celky výhodu 10mPK, ale ani jeden nebyl proměněn. Více než hráči zlobil časoměřič s chybnými zápisy na světelné tabuli. Atlanticu se nyní daří, po rozpačitém rozjezdu má nyní pět výher v řadě a je již čtvrtý, stabilně nyní získává body hlavně Sklenka. Realvestav je na tom opačně, poslední tři zápasy nebodoval a nyní vyklidil medailové pozice, je pátý, má stále hráče Jeřábka se 100 % bodovou aktivitou.

SKP si veze hladkou a vysokou výhru od Brandýsku, hosté dominovali ve všech směrech a nebýt polevení, mohli domácím nadělit i dvouciferný výprask. Od prvních minut se hrálo za velké převahy hostujícího celku. Již v úvodní minutě začal své představení kapitán hostů Slezák. Poté si kolínští střelci vzali trochu oddech až do 11 minuty, kdy se podruhé trefil Slezák. V závěrečné čtvrtině první půle vsítil třetí gól hostů Seifert a dvě minuty před přestávkou trefil svůj hattrick Slezák. Domácí se prakticky k ničemu nedostali a tak si do druhého poločasu odnesli čtyřbrankové manko. I začátek druhého dějství se hrál v režii hostů. Dvě slepené branky Živného a Kovaříka daly hostům luxusní vedení 6:0. Za tohoto stavu si hosté mohli dovolit polevení, čehož domácí střelci, probudili se po 26 minutách hry, využili ke snížení. Nejprve se trefil Čížek a o tři minuty později Stibor. Od té doby hráli domácí bez brankáře, s hráčem v poli, ale vůbec se jim nedařilo. Nejenže již nepokořili výborného gólmana hostů Kašpara, ale navíc sami inkasovali další tři branky. Ve 36 minutě vstřelil již svou čtvrtou branku Slezák, osmu branku hostů přidal Funda a skóre uzavřel Linhart. První venkovní výhra SKP znamená posun o dvě místa, na osmou pozici a další vzdálení se sestupovým vodám, v posledních zápasech se střelecky daří dvojici Slezák, Kovařík. Brandýsek přerušil čtyřzápasovou bodovou sérii a klesl na první nesestupovou příčku, je desátý, zatím ve všech svých startech bodovali Růžička a Tesař.

Hrasl si poradil s Arsenalem, kterému chyběl brankář, výhru hostitelského celku potvrdil čtyřmi góly v řadě Kuba. V prvním poločase měli více ze hry domácí borci, kterým pomohlo brzké tříbrankové vedení, postupně se trefili Rossler, Landvojtovič J. ml. a kapitán Peška. Také čtvrtou branku trefili domácí, ale do vlastní sítě. Po čtvrthodině hry si domácí vrátili tříbrankové vedení druhou brankou Rosslera a s tímto náskokem šli do poločasové přestávky. Domácí využívali absence benešovského gólmana i po změně stran, kdy se za hostitelský tým výhradně trefoval Kuba. Brzy svítilo na ukazateli skóre 7:1. Nic nenasvědčovalo nějaké dramatické zápletce, nicméně ta se konala. Domácí pod dojmem vysokého vedení zvolnili tempo, čehož šikovní hosté využili. Získali převahu a dokázali se i brankově prosadit. Smazávání manka začal Peter, zanedlouho se trefil kapitán Šindelář, Horký a opět Peter a sedm minut před koncem hosté ztráceli jen dvě branky. Domácí se nemohli vymanit z tlaku hostů, až je vysvobodil střelec Kuba, dalšími dvěma zásahy za záda benešovského náhradníka z pole. Zkompletovaný hattrick hostujícího Petera znamenal jen kosmetickou úpravu skóre. Třetí výhra v řadě pro Hrasl potvrdila šestou pozici v tabulce. Arsenal zůstává s jedinou výhrou na 11 sestupovém místě a propast na případnou záchranu se opět rozšířila o jeden bod.

Čechie přehrála ve vyrovnaném duelu Ludis, hosté zlobili hlavně z brejků, ale domácí lépe proměňovali své šance v závěrečné desetiminutovce. Toto utkání bylo od začátku hrané ve vysokém tempu. Domácí začali hodně aktivně a poprvé udeřili již ve 3 minutě Kubenkou po pěkné akci na jeden dotek. Hosté však velice brzy vyrovnali hru i skóre, také po hezké akci Potočným a pomalu přebírali vládu nad utkáním. Hosté začali hrát na rychlé brejkové akce, které jim vycházeli. Hosty poslala do vedení nová posila Záhradský a po 10 minutách vstřelil svoji druhou branku Potočný. Toto vedení však mělo jepičí konec, domácí spíše spoléhali na kombinační hru a ta jim přinesla kýžené ovoce. Kvapil trefil kontaktní branku a o minutu později srovnal stav svoji druhou brankou Kubenka. Těsně před přestávkou vrátil vedení na stranu domácího celku Jiránek a tak spokojenější byli v poločasové přestávce domácí. Druhé dějství hosté pojali hodně útočně, dvěma slepenými góly po 27 minutách hry přivodily další obrat skóre, trefili se Šenfeldr a Prágl. Brankově to však bylo ze strany hostů vše. V závěrečné fázi utkání se prosazovali již jen domácí, vyrovnání provedl ve 32 minutě Chaloupka a v posledních čtyřech minutách vstřelili domácí ještě čtyři branky, přesně zamířil Mrština, Stolár a účet zápasu uzavřel dvěma góly Kvapil. Tento jednoznačný výsledek však neodpovídá průběhu hry, která byla poměrně vyrovnaná. Čechie přerušila čtyřzápasovou sérii porážek a posunula se na sedmou příčku, Kubenka bodoval v osmi z devíti odehraných utkání. Ludis nebodoval posledních pět utkání a zůstává nadále na 12 sestupovém místě.

Dalmach dal hostující Legii lekci z produktivity, o utkání již rozhodly rychlé úvodní branky domácích. Vyrovnaný první poločas přinesl rozdílový výsledek 3:0. Na turnovské palubovce to tak ovšem jednoznačně nevypadalo. Skóre se měnilo již po dvou minutách hry, když domácí poslal do vedení Randák a zanedlouho se trefil i Pařízek. Hosté naopak své šance neproměňovali, během prvního poločasu 2x trefili tyč a jednou i břevno, domácí svatyně však byla pro mě zakletá, dvě velké šance zlikvidoval brankář Hyka. Těsně před přestávkou vstřelil třetí domácí branku Šimek. Po změně stran sice hosté svoji hru zlepšili, ale góly nepřicházely. Až po 33 minutách hry zlomil střelecké prokletí Chytka a čtyři minuty před koncem vsítil kontaktní branku kapitán Šperer. V té době byl výsledek utkání nejistý. Hosté však již nedokázali vyrovnat, naopak v posledních minutách přidali domácí hráči dvě pojistky vítězství z futsalek Kalouska a Randáka. Dalmach přerušil sérii tří porážek v řadě, využil zaváhání Realvestavu, a posunul se na třetí příčku, k utkání nastoupilo rekordních 13 hráčů. Legie venku stále tápe, se sedmého místa klesla na devátou.

V přímém souboji o první místo přestřílela domácí rezerva Olympiku Svarog deseti góly, rozhodujícím faktorem bylo nakonec vyloučení teplického Kulhánka a využitá přesilovka. Od samého začátku se hrál oboustranně velice útočný futsal, který sliboval gólovou přestřelku, a to se také naplnilo a slušná divácká návštěva viděla celkem 18 branek a k tomu vítězství svého celku. Hned v úvodní minutě poslal svůj celek do vedení domácí kapitán Veselý. To však trvalo jen krátce, hosté minutu poté srovnali Kulhánkem a Beran ihned zařídil i vedení. Ve 4 minutě již hosté vedli o dvě branky, trefil se Baran. Na tahu byli domácí a třemi góly v řadě si vzali zpět vedení, nejprve snížil Hyka, Benda srovnal stav a Malák přidal vedoucí branku. Tři minuty před přestávkou se hostům podařilo opět vyrovnat, druhou brankou Barana. Přišel však další trhák hostitelského celku v podobě dvou slepených branek, trefili se Dvorný s Vokounem ml. Hosté ještě stihli vstřelit kontaktní branku Černým a tak domácí šli do poločasové přestávky jen s těsným vedením. V první půli měli domácí výhodu dvou 10mPK, proměnili však jen jeden. Také ve druhém poločase se střílelo ze všech pozic a skóre utěšeně narůstalo. Hosté, potřetí v tomto duelu, srovnali stav Al-Eraidim, domácí ale o minutu později vstřelili další vedoucí branku Rejmanem, proti byl ale Kulhánek a jeho druhá trefa v utkání přivodila čtvrtý remízový stav. Začal se pomalu lámat chleba, hosté za tohoto nerozhodného stavu zahodili 10mPK, následovalo zcela zbytečné vyloučení teplického Kulhánka a domácí nabídnutou přesilovku využili Veselým, který navíc přidal i další svoji branku a zkompletoval tak svůj hattrick. Hosté stihli dvoubrankové manko již jen snížit Černým. Hosté ještě zkusili v posledních dvou minutách power-play, ale výsledek byl nulový. Poslední slovo měli domácí, desítku trefil minutu před koncem Vokoun J. ml. z 10mPK. Domácí brankář vychytal, co se dalo a byl velkou oporou svého celku. Olympik B pokračuje bez porážky, navýšil své vedení na 5 bodů před dnešním soupeřem, jeho hráč Rejman bodoval ve všech svých odehraných utkání, stejně tak si počíná Dvorný. Svarog poprvé okusil porážku, ale zůstává na druhém místě s dostatečným náskokem, také ma dva hráče, kteří bodují ve všech svým odehraných utkání, Černého a Berana.

Střelci kola se stali celkem čtyři hráči se 4 góly, Polák M., Sklenka J. (oba Atlantic), Slezák L. z SKP a Kuba O. z Hraslu. Nejlepšími asistenty, nahrávali celkem na 3 branky, byli Procházka D. z Hraslu, Klempt K. z Realvestavu, Vokoun J. ml. z Olympiku B a Červený J., Vodrážka T. (oba Atlantic).

Historické statistiky: 700 branku Hraslu (6 sezóna) trefil Kuba O.

čekatelé: Mrština Bohumil (Čechie) – 2 branky do stovky, 8 sezóna, Legie – 11 branek do sedmistovky (6 sezóna)

Sestava 9. kola:

Šmejkal M. (Olympik B) – Sklenka j. (Atlantic), Slezák L. (SKP), Kuba O. (Hrasl), Veselý M. (Olympik B) 2x

O1A0901 TJTZ Atlantic Rakovník - Realvestav Slatina 10 : 5 (3 : 3)


Rozhodčí: Orálek Kamil (8,4), Stádník Vladimír (8,4) Delegát: Muller Karel Diváků: 30 Místo konání: SH Stochov Datum konání: 2. 12. 2016 Výkop: 20:30 AF: D 4/6 – H 5/6
Branky (asistence): 6. Polák Milan (Červený Jaroslav), 8. Sklenka Jakub (Hamouz Robert), 11. Červený Jaroslav (Tvrz Marek), 28. Tvrz Petr (Vodrážka Tomáš), 31. Sklenka Jakub, 32. Sklenka Jakub (Tvrz Petr), 33. Sklenka Jakub (Vodrážka Tomáš), 35. Polák Milan (Červený Jaroslav), 36. Polák Milan (Červený Jaroslav), 37. Polák Milan (Vodrážka Tomáš) - 8. Beneš Jan (Jeřábek Jan), 13. Klempt Kamil (Beneš Jan), 14. Paluka Lukáš (Klempt Kamil), 22. Paluka Lukáš (Klempt Kamil), 26. Paluka Lukáš (Klempt Kamil)
ŽK: Vodrážka Tomáš - Klempt Kamil, Tenkl Martin 
TJTZ Atlantic Rakovník: Zach Radek, Tvrz Petr, Tvrz Marek, Kabele Petr, Severin Jan, Sklenka Jakub, Červený Jaroslav, Vodrážka Tomáš, Hamouz Robert, Polák Milan 
Realvestav Slatina: Kozel Michal, Paluka Lukáš, Klempt Kamil, Tenkl Martin, Beneš Jan, Vašák Miloslav, Jeřábek Jan Nejlepší hráči: Červený J., Sklenka J. (oba Atlantic), Paluka L. (Realvestav)

O1A0902 Futsal Club Brandýsek - SKP Kolín 2 : 9 (0 : 4)

 
Rozhodčí: Franko Štefan (8,4), Laštovička Stanislav (8,4) Delegát: Smreček Ladislav Diváků: 30 Místo konání: SH Kladno Datum konání: 2. 12. 2016 Výkop: 19:15 AF: D 5/6 – H 3/5
Branky (asistence): 26. Čížek David (Růžička Jiří), 29. Stibor Mike (Mladý Petr) - 1. Slezák Lukáš, 11. Slezák Lukáš (Kovařík Jakub), 16. Seifert Lukáš (Linhart Matěj), 18. Slezák Lukáš (Kovařík Jakub), 23. Živný Lukáš (Funda Ladislav), 24. Kovařík Jakub (Kotek Michal), 35. Slezák Lukáš, 36. Funda Ladislav (Seifert Lukáš), 37. Linhart Matěj (Slezák Lukáš)
ŽK: Houha Lukáš, Čížek David - Kovařík Jakub, Seifert Lukáš 
Futsal Club Brandýsek: Svoboda Petr, Stibor Mike, Pokorný Martin, Toman Matěj, Houha Lukáš, Čížek David, Mladý Petr, Chalupa Jaroslav, Růžička Jiří 
SKP Kolín: Kašpar Jiří, Slezák Lukáš, Živný Lukáš, Škopek Michal, Hejduk Zdeněk, Funda Ladislav, Kovařík Jakub, Linhart Matěj, Seifert Lukáš, Kotek Michal Nejlepší hráči: Kašpar J., Slezák L., Kovařík J. (všichni SKP)

O1A0903 Hrasl Slaný - FC Arsenal Benešov 8 : 6 (4 : 1)


Rozhodčí: Říha Jaroslav (8,4), Svoboda Richard (8,4) Delegát: Nepil Pavel Diváků: 50 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 2. 12. 2016 Výkop: 20:45 AF: D 2/4 – H 2/4
Branky (asistence): 1. Rössler Lukáš (Frolík Jakub), 2. Landvojtovič Jan ml. (Procházka David), 3. Peška Jan (Procházka David), 15. Rössler Lukáš (Frolík Jakub), 21. Kuba Ondřej (Procházka David), 22. Kuba Ondřej (Peška Jan), 24. Kuba Ondřej (Rössler Lukáš), 36. Kuba Ondřej (Peška Jan) - 10. vlastní, 25. Peter Jakub (Vosáhlo Jakub), 27. Šindelář Petr (Horký Jakub), 31. Horký Jakub (Verner David), 33. Peter Jakub (Chrpa Martin), 40. Peter Jakub (Verner David)
Hrasl Slaný: Frolík Jakub, Peška Jan, Kuba Ondřej, Procházka David, Hrdlička Jiří, Landvojtovič Jan ml., Rössler Lukáš 
FC Arsenal Benešov: Jírů Jaroslav, Šindelář Petr, Horký Jakub, Verner David, Vosáhlo Jakub, Chrpa Martin, Peter Jakub, Filip Miroslav Nejlepší hráči: Kuba O. (Hrasl), Peter J. (Arsenal), Procházka D. (Hrasl)

O1A0904 R. S. C. Čechie Slaný - Ludis Team Třebenice 9 : 5 (4 : 3)


Rozhodčí: Gryc Leoš (8,4), Kudrna Ladislav (8,4) Delegát: Švagr Roman Diváků: 15 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 4. 12. 2016 Výkop: 11:00 AF: D 4/4 – H 2/1
Branky (asistence): 3. Kubenka Petr, 11. Kvapil Tomáš (Chadima Miroslav), 12. Kubenka Petr (Stolár Juraj), 19. Jiránek Jakub (Stolár Juraj), 32. Chaloupka David (Kvapil Tomáš), 36. Mrština Bohumil (Kubenka Petr), 37. Stolár Juraj (Průcha Josef), 39. Kvapil Tomáš (Chaloupka David), 40. Kvapil Tomáš (Chaloupka David) - 7. Potočný Roman (Hegenbart Václav), 8. Záhradský Lukáš (Prágl Miroslav), 10. Potočný Roman (Hurt Vojtěch), 27. Šenfeldr Jan (Potočný Roman), 28. Prágl Miroslav (Baran Jiří)
ŽK: 0 - Prágl Miroslav 
R.S.C. Čechie Slaný: Kudrna Michal, Hafenrichter Pavel, Kvapil Tomáš, Jiránek Jakub, Stolár Juraj, Kubenka Petr, Chadima Miroslav, Chaloupka David, Průcha Josef, Mrština Bohumil 
Ludis Team Třebenice: Zelinka Štěpán, Hurt Vojtěch, Prágl Miroslav, Šenfeldr Jan, Hegenbart Václav, Záhradský Lukáš, Baran Jiří, Rainer Jaroslav, Potočný Roman Nejlepší hráči: Kudrna M. (Čechie), Potočný R., Zelinka Š. (oba Ludis)

O1A0905 TJ FC Dalmach Turnov - Legie Příbram 5 : 2 (3 : 0)


Rozhodčí: Nagy Zdeněk (8,3), Vrtal Bohumil (8,3) Delegát: Houška Zbyněk Diváků: 90 Místo konání: SH Turnov Datum konání: 4. 12. 2016 Výkop: 19:00 AF: D 4/3 – H 3/4
Branky (asistence): 2. Randák Matěj (Krejčík Aleš), 6. Pařízek Michal (Špína Marcel), 20. Šimek Jiří, 39. Kalousek Zdeněk (Vítek Pavel), 40. Randák Matěj (Kalousek Zdeněk) - 33. Chytka František, 36. Šperer Josef (Venta Václav)
ŽK: 0 - Vančát Milan, Venta Václav 
TJ FC Dalmach Turnov: Hyka Miroslav, Krejčík Aleš, Pařízek Michal, Vítek Pavel, Šteffan Jiří, Kratochvíl Tomáš, Šimek Jiří, Tvrdý Vojtěch, Špína Marcel, Bangha Marek, Randák Matěj, Kalousek Zdeněk, Semenský Martin 
Legie Příbram: Vančát Milan, Šperer Josef, Kvasnica Michael, Zákoucký Matěj, Zákoucký Vojtěch, Venta Václav, Valta Michal, Chytka František Nejlepší hráči: Hyka P., Vítek P. (oba Dalmach), Šperer J. (Legie)

O1A0906 SK Olympik Mělník B - Svarog FC Teplice 10 : 8 (6 : 5)

 
Rozhodčí: Prágl Martin (8,2), Zlatník Jakub (8,4) Delegát: Táborský Josef Diváků: 70 Místo konání: SH BIOS Mělník Datum konání: 4. 12. 2016 Výkop: 18:00 AF: D 5/6 – H 7/6
Branky (asistence): 1. Veselý Martin (Vokoun Jiří ml.), 7. Hyka Petr (Veselý Martin), 10. Benda Karel, 11. Malák Marek (Vokoun Jiří ml.), 17. Dvorný Radim (Rejman Martin), 18. Vokoun Jiří ml., 22. Rejman Martin (Chaloupka Pavel), 29. Veselý Martin (Vokoun Jiří ml.), 31. Veselý Martin (Rejman Martin), 39. Vokoun Jiří ml. - 2. Kulhánek Martin (Baran Jiří), 3. Beran Ladislav (Kodeš Karel), 4. Baran Jiří (Kodeš Karel), 17. Baran Jiří (Beran Ladislav), 19. Černý David (Kulhánek Martin), 21. Al-Eraidi Samir, 22. Kulhánek Martin, 34. Černý David (Beran Ladislav)
ŽK: Prejsa Tomáš, Malák Marek - Beran Ladislav, Baran Jiří ČK: 0 - Kulhánek Martin 
SK Olympik Mělník B: Šmejkal Milan, Veselý Martin, Chaloupka Pavel, Rejman Martin, Hyka Petr, Dvorný Radim, Prejsa Tomáš, Benda Karel, Malák Marek, Vokoun Jiří ml. 
Svarog FC Teplice: Novák Radek, Kodeš Karel, Kunzl Tomáš, Černý David, Beran Ladislav, Kulhánek Martin, Al-Eraidi Samir, Konečný Jan, Potměšil Pavel, Baran Jiří, Haspra Lukáš Nejlepší hráči: Šmejkal M. (Olympik B), Černý D. (Svarog), Veselý M. (Olympik B)

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.