Souhrn kola 7 - Hurt smolným hrdinou...

23.11.2016 15:00

Události 7. kola:

Další kolo přineslo střelecké hody, celkem v pěti případech utkání skončila dvouciferným výsledkem. Z vedoucí trojky nebodoval jen Realvestav a prohodil si tak pozici ze Svarogem, v čele zůstává rezerva Olympiku. Ve spodní části tabulky konečně naplno zabral Brandýsek a touto první výhrou se dostal ze sestupového pásma, kam se naopak zařadil Arsenal. Poslední zůstává nadále Ludis.

Celkové statistiky:

V sedmém kole zůstala ve čtyřech střetnutích domácí tvrz nepokořena, domů si odvezly všechny body jen dva nejlepší celky soutěže, Olympik B a Svarog. Kolo předčasných nadílek, SKP přestřílelo 11 góly Realvestav, Atlantic rozdrtil Arsenal 12 góly, Svarog deklasoval domácí Čechii 14 gólovým přídělem, desítky čepovaly Brandýsek s Ludisem a také Hrasl s Legií, ten navíc ani jednou neinkasoval. Kolo s několika překvapivými výsledky, nečekala tak hladká výhra Svarogu u Čechie, Legie se netrefila ani jednou s Hraslem, SKP zničilo Realvestav po přestávce, Olympik B otáčel nepříznivý stav u Dalmachu. Nejvíce branek, a to 18, padlo v utkání Brandýska s Ludisem a SKP s Realvestavem. K utkání nastoupilo 113 hráčů. Padl střelecký rekord v podobě 89 branek (průměr na zápas 14,83), domácí se trefili 51x (průměr na zápas 8,50), hosté docílili 38 gólů (průměr branek na zápas 6,33). Utkání sledovalo 180 diváků, nejvíce, 50, jich sledovalo duely Brandýsku s Ludisem a Dalmachu s Olympikem B. Uděleno bylo celkem 18 žlutých karet. Tři hráči uviděli červené karty. Nejvíce AF vyrobil Arsenal a to rekordních 14, nejslušnějším celkem v počtu AF byl Brandýsek, kterému napočítaly jen tři fauly.

SKP přehrálo Realvestav po změně stran, domácí kapitán Slezák pomohl svému celku hattrickem. Úvod vyšel lépe domácímu celku, než se hosté na kolínské palubovce rozkoukali, prohrávali v 6 minutě 2:0, po střelách Slezáka a Kotka. Hosty to však spíše nabudilo a třemi slepenými góly během tří minut přišel obrat skóre, trefili se Tenkl T., Beneš a Ludvík. Něco podobného se povedlo hostitelskému celku za pár minut a Pačes se Švábem vrátili vedení na domácí stranu. Tři minuty před přestávkou dal o sobě vědět i nejlepší hráč v aktivitě Jeřábek, který srovnal stav. Do druhé části hry šli ale nakonec spokojenější domácí, kam je poslal svoji druhou trefou Slezák. Po přestávce se již více začali prosazovat domácí hráči, třemi góly během tří minut utekli soupeři o čtyři branky a to byl rozhodující moment utkání, na domácí straně se prosadili další střelci, Seifert, Kovařík, Linhart. Hosté se spíše než hře začali věnovat komentování výroků rozhodčích, povel ke zdramatizování utkání dal svým dalším gólem Jeřábek a trefil se i Tenkl T., ale na smazání gólového manka to nestačilo, navíc jejich hráč Ludvík uviděl ve 36 minutě červeného žolíka. Pět minut před koncem vstřelili domácí v přesilovce devátou branku Kovaříkem a desítku završil svým hattrickem Slezák. V závěru ještě hosté snížili Benešem, ale poslední slovo měli domácí v poslední minutě Kotkem. Druhá výhra posunula SKP o jednu příčku, na osmou pozici, jeho hráč Seifert bodoval v posledních pěti utkání v řadě. Realvestav si druhou porážku pohoršil o jedno místo a nyní je třetí, Tenkl T. s Jeřábkem nadále bodují a kralují soutěži v aktivitě.

Atlantic získal hladké vítězství nad Arsenalem, utkání bylo velice brzo rozhodnuto, větší sehranost i lepší koncovka byly na domácí straně. Do utkání lépe vstoupili hosté a již ve 2 minutě trefil vedení Arsenalu kapitán Šindelář. To však bylo z hostující strany vše, pak již jen přihlíželi drtivé převaze hostitelského celku. Ve 4 minutě odstartoval střelecké manévry Vodrážka srovnáním skóre. Následovaly tři slepené branky Červeného, Vodrážky, Poláka a utkání bylo po 8 minutách hry prakticky rozhodnuto. Domácí hráči působili sehranějším dojmem, lépe kombinovali i dobře zakončovali, hosté nenašli žádnou protizbraň a propadali ve všech oblastech. Po čtvrthodině hry navýšil vedení Polák. Čestný prapor hostů držel jen kapitán Šindelář, který svým druhým gólem trochu snížil gólové manko. Do druhé části hry si tak domácí přinesli tříbrankové vedení. Po přestávce pokračovali domácí hráči ve velmi dobrém výkonu, vůbec nepolevovali a dali nakonec ještě o dvě branky více než do poločasu. Minutu po změně stran se trefil Schwendt, po dalších sedmi minutách se trefili Vodrážka (hattrick), Červený, 2x Polák (celkem nejúspěšnější střelec se 4 góly), Schwendt a Tvrz P. Hosté dosáhli čestné branky ve druhém poločase Horkým v poslední minutě. Atlantic se touto třetí výhrou v soutěži dostal do horní poloviny tabulky, na páté místo. Arsenal se stále hledá, generační výměna za pochodu zatím body nepřináší, nyní spadl na sestupovou 11 příčku.

Brandýsek se poprvé radoval z výhry, přestřílel na své palubovce Ludis, rozhodující náskok získali domácí ještě do přestávky. Celkem vyrovnané utkání, ve kterém se střelecky více prosazovali domácí hráči. Hosté stihli zareagovat jen na úvodní branku domácího Houhy z 2 minuty vyrovnáním Matějkou, ale ve zbytku utkání již jen marně dotahovali gólové manko. Vedení na stranu hostitelského celku přinesl dvěma slepenými góly Houha, čímž již po osmi minutách hry zkompletoval svůj čistý hattrick. Ve 12 minutě navýšil vedení ještě Tesař, hosté jen snižovali Hurtem. To samé se odehrálo do půle ještě jednou, tříbrankové vedení vrátil na domácí stranu Růžička ve 13 minutě, za tři minuty nato snížil Rainer. Domácí v samotném závěru ještě dvěma zásahy Růžičky a Stokla hostům utekli na rozdíl čtyř branek a ten si přenesli do druhé části hry. Hned v úvodu druhého poločasu se trefil podruhé v tomto utkání Tesař a domácí měli zaděláno na dvoucifernou výhru. Na další změny skóre se ale muselo čekat až do závěrečné desetiminutovky. Nejprve trefil čtvrtou branku Ludisu Rainer, ale domácí se v té samé minutě trefili podeváté Mladým. Hosté však bojovali i za tohoto nepříznivého stavu a dvěma zásahy trochu zmírnili vedení hostitelského celku, trefili se Hurt a Matějka. Pět minut před koncem hostům svitla ještě naděje, po vyloučení domácího brankáře Svobody, ale třígólové manko již nezlikvidovali. Desátou branku domácích, a svůj hattrick trefil Růžička. Hosté měli poslední slova, dvěma slepenými góly snížili na rozdíl dvou branek Henzl a Hurt (také trefil hattrick), ale právě Hurt, nejlepší hráč domácích, uviděl minutu před koncem také červenou kartu. Brandýsek se touto první výhrou posunul o jedno místo, na nesestupové 10, jeho hráč Houha dokázal skórovat v posledních šesti utkání. Ludis si připsal čtvrtou těžkou porážku v soutěži a uzavírá tabulku s jedinou výhrou.

Hrasl rozdrtil Legii deseti góly, aniž by sám inkasoval, brankostroj přišel ve druhé části hry, hostům nepomáhala ke vstřelení branky ani delší hra s brankářem v poli. Klidné a jednoduché utkání začalo lépe pro domácí celek, který po 5 minutách vedl góly Kuby a Procházky. Poté si střelci vzali  pauzu a na další změny skóre se muselo čekat až do druhé poloviny utkání, nic nenapovídalo tomu, že by se na slánské palubovce odehrávala střelecká přestřelka. Opak byl ale pravdou, domácí rozjeli po změně stran střelecký koncert, hosté se nezmohli prakticky na nic. Třetí branka v síti Legie od Landvojtoviče J. ml. hosty definitivně zlomila. Přišly dvě trefy Klusáčka, poté ho napodobil stejným kouskem Hrdlička. Také Landvojtovič J. ml. se trefil podruhé, devátý zásah přidal kapitán Peška a střelecký účet završil svým zkompletovaným hattrickem Klusáček. Hosté sice zkoušeli v závěrečné desetiminutovce hru opakovaně hru s brankářem v poli, ale neprosadili se ani jednou, domácí brankář Frolík udržel čisté konto. Tato vysoká výhra znamená pro Hrasl posun o jednu příčku, na sedmé místo, má dva hráče, Pešku a Rosslera, kteří bodovali v šesti utkáních ze sedmi odehraných. Legie venku ještě nebodovala a ve vyrovnaném středu tabulky si pohoršila o 3 místa, nyní je devátá, Zákoucký M. přerušil bodovou sérii v aktivitě.

Teplický Svarog deklasoval domácí slánskou Čechii 14- ti gólovým přídělem, hostitelský celek vzdoroval jen úvodní čtvrthodinu. Velmi slušně hrané utkání, oboustranně ohleduplné. Již v úvodní minutě šli hosté do vedení Černým, ale velice brzy bylo srovnáno, to zařídil Stolár. Ovšem hosté si vrátili po další minutě hry vedení Beranem a tato úvodní branková smršť dala předtuchu divokému skóre, což se také později ukázalo. Na druhé vedení Svarogu ještě domácí odpověděli vyrovnávací brankou Průchy, ale po čtvrthodině hry hosté převzali iniciativu na hrací ploše a ještě do poločasového hvizdu trefili pětkrát domácí branku během pěti minut. Brankostroj začal Žák, následovaly dvě trefy Černého, čímž si zkompletoval svůj hattrick již po 17 minutách hry, a těsně před přestávkou ještě navýšili vedení Kodeš a Kunzl. Ani tento luxusní náskok nepřinesl polevení aktivity hostů, kteří po změně stran pokračovali v nastoleném trendu. Během úvodní šestiminutovky druhé časti hry trefili desítku, osmou branku vstřelil Potměšil, devátou Baran a dvouciferné vedení zařídil Pour. Domácí se trefili ve 2 poločase jen jednou, kdy svou druhou branku vstřelil Stolár, ale to bylo z hostitelské strany vše. Závěrečná čtvrtina utkání přinesla další navýšení skóre hostů, Pour se trefil v tomto utkání podruhé, stejně tak Žák s Beranem a mezi střelce se zapsal i Kulhánek. Svarog tak stále nepoznal hořkost porážky a posunul se již na druhé místo, má ve svém středu hned čtyři hráče, kteří bodovali v šesti utkáních s celkových sedmi, Černého, Berana, Barana a Kodeše.

Rezerva Olympiku si veze tu nejtěsnější výhru od Dalmachu, hosté otáčeli nepříznivý ve druhé části hry, vítězná branka přišla dvě minuty před koncem. Obě mužstva z popředí tabulky začala velmi opatrně. Skóre otevřeli hosté v 5 minutě Vokounem J. ml., ale to vedení trvalo jen pár vteřin, srovnání zařídil Hurt D. Po čtvrthodině hry se dočkali vedení i domácí Randákem, tentokrát srovnávali hosté tři minuty před přestávkou Dvorným. Do poločasové přestávky si ale nakonec dvoubrankové vedení přinesli domácí, dvěma slepenými góly Šteffana a Hurta D. Hrál se spíše bojovný futsal, po změně stran domácí několikrát trefili teplickou brankovou konstrukci, to hosté byli v této části hry v koncovce přesnější a produktivnější, obrat by na světě. Po odehraných třech minutách druhé části hry vstřelil kontaktní branku hostující Vokoun J. ml., ale domácí si ihned vzali zpět dvoubrankové vedení po trefě Randáka. Tím však střelecký prach Dalmachu totálně zvlhnul. Hosté toho náležitě využili, nejprve dvěma slepenými góly srovnali stav na 5:5 góly Veselého a Rolence, a 2 minuty před koncem trefil všechny body Prejsa. Domácí ještě zkusili v poslední minutě hru bez brankáře, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Olympik B pokračuje bez porážky na pozici lídra soutěže, hráč Rejman bodoval v šesti ze sedmi utkání. Dalmach zaznamenal první porážku na své palubovce, ale zůstává na čtvrtém místě.

Střelcem kola se stal se 4 góly Polák M. z Atlanticu, nejlepšími asistenty, nahrávali celkem na 4 branky, byli Prágl M. z Ludisu a Žák A. ze Svarogu

Historické statistiky:

čekatelé: Mrština Bohumil (Čechie) – 3 branky do stovky, 8 sezóna, Stolár Juraj (Čechie) – 1 bod do stovky (63+36), 3 sezóna, Kroc Patrik (Brandýsek) – 11 branek do stovky, 8 sezóna, Hrasl Slaný – 13 branek do sedmistovky (6 sezóna)

Sestava 7. kola:

Svoboda P. (Brandýsek) – Polák M. (Atlantic), Hurt V. (Ludis), Ladvojtovič J. ml. (Hrasl). Žák A. (Svarog)

O1A0701 SKP Kolín - Realvestav Slatina 11 : 7 (5 : 4)


Rozhodčí: Křivka František (8,1), Kudrna Ladislav (8,3) Delegát: Trlida Zdeněk Diváků: 30 Místo konání: SH Kolín Datum konání: 20. 11. 2016 Výkop: 18:45 AF: D 2/5 – H 3/3
Branky (asistence): 1. Slezák Lukáš (Pačes Petr), 6. Kotek Michal (Šváb Tomáš), 13. Pačes Petr (Slezák Lukáš), 14. Šváb Tomáš, 20. Slezák Lukáš (Kovařík Jakub), 22. Seifert Lukáš (Váňa Petr), 23. Kovařík Jakub (Slezák Lukáš), 25. Linhart Matěj (Váňa Petr), 35. Kovařík Jakub (Seifert Lukáš), 36. Slezák Lukáš (Seifert Lukáš), 40. Kotek Michal (Váňa Petr) - 7. Tenkl Tomáš (Beneš Jan), 8. Beneš Jan (Vašák Miloslav), 10. Ludvik Jan (Hanuščík Jakub), 17. Jeřábek Jan (Beneš Jan), 25. Jeřábek Jan (Beneš Jan), 30. Tenkl Tomáš (Jeřábek Jan), 38. Beneš Jan (Jeřábek Jan)
ŽK: Pačes Petr, Linhart Matěj - Tenkl Tomáš ČK: 0 - Ludvik Jan 
SKP Kolín: Kašpar Jiří, Slezák Lukáš, Seifert Lukáš, Šváb Tomáš, Kotek Michal, Pačes Petr, Váňa Petr, Linhart Matěj, Kovařík Jakub, Karban Luboš 
Realvestav Slatina: Šídlo Kamil, Jeřábek Jan, Ludvik Jan, Tenkl Tomáš, Hanuščík Jakub, Tenkl Martin, Beneš Jan, Vašák Miloslav Nejlepší hráči: Kotek M., Kašpar J. (oba SKP), Vašák M. (Realvestav)

O1A0702 TJTZ Atlantic Rakovník - FC Arsenal Benešov 12 : 3 (5 : 2)


Rozhodčí: Říha Jaroslav (8,3), Laštovička Stanislav (8,2) Delegát: Švagr Roman Diváků: 20 Místo konání: SH Stochov Datum konání: 18. 11. 2016 Výkop: 20:30 AF: D 6/2 – H 7/7
Branky (asistence): 4. Vodrážka Tomáš (Schwendt Matěj), 6. Červený Jaroslav (Polák Milan), 7. Vodrážka Tomáš (Sklenka Jakub), 8. Polák Milan (Schwendt Matěj), 16. Polák Milan (Vodrážka Tomáš), 21. Schwendt Matěj (Polák Milan), 28. Vodrážka Tomáš (Schwendt Matěj), 29. Červený Jaroslav (Tvrz Marek), 34. Polák Milan (Tvrz Marek), 37. Polák Milan (Vodrážka Tomáš), 38. Schwendt Matěj, 39. Tvrz Petr (Vodrážka Tomáš) - 2. Šindelář Petr (Horký Jakub), 18. Šindelář Petr, 40. Horký Jakub (Chrpa Marek)
ŽK: Polák Milan, Sklenka Jakub - Verner David 
TJTZ Atlantic Rakovník: Kabele Petr, Tvrz Petr, Polák Milan, Vodrážka Tomáš, Červený Jaroslav, Schwendt Matěj, Sklenka Jakub, Tvrz Marek 
FC Arsenal Benešov: Kondrát Josef, Šindelář Petr, Verner David, Peter Jakub, Horký Jakub, Filip Miroslav, Chrpa Marek, Chrpa Martin Nejlepší hráči: Schwendt M. (Atlantic), Šindelář P. (Arsenal), Polák M. (Atlantic)

O1A0703 Futsal Club Brandýsek - Ludis Team Třebenice 10 : 8 (7 : 3)

 
Rozhodčí: Dragoun Radek (8,4), Prágl Martin (8,4) Delegát: Nepil Pavel Diváků: 50 Místo konání: SH Kladno Datum konání: 18. 11. 2016 Výkop: 19:15 AF: D 0/3 – H 5/5
Branky (asistence): 2. Houha Lukáš (Stökl Robert), 7. Houha Lukáš (Stökl Robert), 8. Houha Lukáš (Mladý Petr), 12. Tesař Tomáš (Mladý Petr), 13. Růžička Jiří (Mladý Petr), 17. Růžička Jiří (Tesař Tomáš), 19. Stökl Robert, 22. Tesař Tomáš (Stökl Robert), 29. Mladý Petr (Růžička Jiří), 37. Růžička Jiří (Toman Matěj) - 5. Matějka Tomáš (Prágl Miroslav), 12. Hurt Vojtěch (Prágl Miroslav), 16. Rainer Jaroslav (Prágl Miroslav), 29. Rainer Jaroslav (Hurt Vojtěch), 31. Hurt Vojtěch (Prágl Miroslav), 36. Matějka Tomáš (Brůža David), 37. Henzl Michal (Hurt Vojtěch), 38. Hurt Vojtěch (Henzl Michal)
ŽK: Tesař Tomáš - 0 ČK: Svoboda Petr - Hurt Vojtěch 
Futsal Club Brandýsek: Svoboda Petr, Tesař Tomáš, Mladý Petr, Houha Lukáš, Stökl Robert, Toman Matěj, Rychlý Libor, Růžička Jiří, Kroc Lukáš 
Ludis Team Třebenice: Zelinka Štěpán, Hurt Vojtěch, Prágl Miroslav, Brůža David, Matějka Tomáš, Šenfeldr Jan, Baran Jiří, Henzl Michal, Rainer Jaroslav, Šplíchal Štěpán Nejlepší hráči: Svoboda P. (Brandýsek), Hurt V. (Ludis), Růžička J. (Brandýsek)

O1A0704 Hrasl Slaný - Legie Příbram 10 : 0 (2 : 0)


Rozhodčí: Šnýdr Miroslav (7,8), Lafek David (8,3) Delegát: Muller Karel Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 18. 11. 2016 Výkop: 20:45 AF: D 5/5 – H 3/3
Branky (asistence): 4. Kuba Ondřej (Peška Jan), 5. Procházka David (Landvojtovič Jan ml.), 24. Landvojtovič Jan ml. (Klusáček Petr), 27. Klusáček Petr, 28. Klusáček Petr (Landvojtovič Jan ml.), 33. Hrdlička Jiří (Peška Jan), 34. Hrdlička Jiří, 36. Landvojtovič Jan ml. (Procházka David), 37. Peška Jan (Kuba Ondřej), 38. Klusáček Petr (Landvojtovič Vít)
ŽK: Landvojtovič Vít - Švarc Jan, Šperer Josef, Chytka František 
Hrasl Slaný: Frolík Jakub, Peška Jan, Kuba Ondřej, Procházka David, Hrdlička Jiří, Klusáček Petr, Landvojtovič Jan ml., Landvojtovič Vít, Rössler Lukáš 
Legie Příbram: Švarc Jan, Šperer Josef, Kvasnica Michael, Valta Michal, Zákoucký Matěj, Zákoucký Vojtěch, Čech Jonáš, Vančát Milan, Chytka František Nejlepší hráči: Landvojtvič J. ml., Kuba O., Hrdlička J. (všichni Hrasl)

O1A0705 R.S.C. Čechie Slaný - Svarog FC Teplice 3 : 14 (2 : 7)

 
Rozhodčí: Vážan Radek (8,4), Češek Milan (8,4) Delegát: Smreček Ladislav Diváků: 30 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 20. 11. 2016 Výkop: 11:00 AF: D 3/3 – H 4/5
Branky (asistence): 2. Stolár Juraj (Kubenka Petr), 7. Průcha Josef (Kubenka Petr), 28. Stolár Juraj (Jiránek Jakub) - 1. Černý David (Kunzl Tomáš), 3. Beran Ladislav (Žák Alexandr), 14. Žák Alexandr (Kodeš Karel), 15. Černý David, 17. Černý David (Žák Alexandr), 19. Kodeš Karel (Beran Ladislav), 20. Kunzl Tomáš (Žák Alexandr), 22. Potměšil Pavel (Černý David), 23. Baran Jiří (Černý David), 26. Pour Vít (Beran Ladislav), 30. Pour Vít (Beran Ladislav), 32. Kulhánek Martin, 33. Žák Alexandr (Potměšil Pavel), 34. Beran Ladislav (Žák Alexandr)
ŽK: Jiránek Jakub - 0 
R.S.C. Čechie Slaný: Kudrna Michal, Kvapil Tomáš, Jiránek Jakub, Švásta Ondřej, Chaloupka David, Kubenka Petr, Průcha Josef, Stolár Juraj 
Svarog FC Teplice: Číhal Daniel, Kodeš Karel, Novák Radek, Baran Jiří, Beran Ladislav, Kulhánek Martin, Kunzl Tomáš, Černý David, Pour Vít, Potměšil Pavel, Žák Alexandr Nejlepší hráči: Žák A., Pour V., Beran L. (všichni Svarog)

O1A0706 TJ FC Dalmach Turnov - SK Olympik Mělník B 5 : 6 (4 : 2)

 
Rozhodčí: Nešněra Filip (8,4), Vrtal Bohumil (8,3) Delegát: Táborský Josef Diváků: 50 Místo konání: SH Turnov Datum konání: 20. 11. 2016 Výkop: 19:00 AF: D 5/4 – H 1/4
Branky (asistence): 6. Hurt Daniel (Hyka Miroslav), 14. Randák Matěj (Šimek Jiří), 19. Šteffan Jiří (Hurt Vojtěch), 20. Hurt Daniel, 23. Randák Matěj (Hurt Vojtěch) - 5. Vokoun Jiří ml. (Benda Karel), 17. Dvorný Radim (Prejsa Tomáš), 23. Vokoun Jiří ml., 25. Veselý Martin (Rejman Martin), 27. Rolenc Jan (Chaloupka Pavel), 38. Prejsa Tomáš (Dvorný Radim)
ŽK: Hurt Daniel, Randák Matěj - Rolenc Jan, Benda Karel 
TJ FC Dalmach Turnov: Hyka Miroslav, Krejčík Aleš, Kratochvíl Tomáš, Šimek Jiří, Šteffan Jiří, Bangha Marek, Hurt Daniel, Hurt Vojtěch, Majer Filip, Randák Matěj, Prokopec Petr, Mencl Jaroslav 
SK Olympik Mělník B: Chaloupka Pavel, Veselý Martin, Šmejkal Milan, Vokoun Jiří ml., Trubička Jaroslav, Prejsa Tomáš, Rolenc Jan, Dvorný Radim, Rejman Martin, Benda Karel Nejlepší hráči: Vokoun J. ml. (Olympik B), Hurt V. (Dalmach), Prejsa T. (Olympik B)

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.