Souhrn 4 kola - Děkujeme za diváckou podporu!

02.11.2016 08:36

4.kolo 16-17

Události 4. kola:

Po tomto odehraném kole již mají bodovou ztrátu všechny celky soutěže, dosud hrající Realvestav bez ztráty nestačil na Čechii a Dalmach si rozdělil body s Hraslem. Na čele se tak objevila trojice 10- ti bodových v pořadí Dalmach, Olympik B a Svarog. Poprvé bodoval naplno i Ludis a i na druhé straně tabulky je trojice, s jediným bodem, Brandýsek, Atlantic a SKP.

Celkové statistiky: Čtvrté kolo skončilo lépe pro domácí týmy v poměru 4  1  1, na domácí palubovce neuspěl jen Realvestav, který inkasoval od Čechie 10 branek a Dalmach, po plichtě s Hraslem. Střelci, zejména na domácích stranách se celkem činili, k vidění byly celkem čtyři dvouciferné výhry v podání Čechie, Olympiku B, Legie a Ludisu. Nečekala se porážka (a zejména tak veliká) Realvestavu. Nejvíce branek a to 19 přineslo utkání Legie – SKP. K šesti utkáním tohoto kola nastoupilo celkem 111 hráčů. V utkání padlo celkem 74 branek (průměr na zápas 12,33), domácí vstřelili 47 branek (průměr na zápas 7,83), hosté vsítili jen 27 branek (průměr na zápas 4,50). Utkání 4. kola sledovalo celkem 294 diváků, nejvíce 70 jich sledovalo v lovosické hale souboj Ludis – Arsenal. Uděleno bylo celkem rekordních 19 žlutých karet. Jediným červeným hříšníkem byl Paluka L. z Realvestavu. Nejvíce AF a to 11vyprodukovali Dalmach, Čechie a Ludis. Naopak nejslušnějším celkem co do počtu AF byl Arsenal, který fauloval jen 5x.

Ludis dal na své lovosické palubovce lekci z produktivity Arsenalu, v utkání dvou loňských druholigových účastník vstřelil polovinu branek svého celku Potočný. V současné době oba celky zaujímají spodní část tabulky, domácí Ludis navíc ještě vůbec nebodoval a čekal se urputný boj. Lépe do utkání vstoupil domácí celek, který poslal do vedení již ve 3 minutě Rainer. Hrál se pohledný futsal, šance se střídaly na obou stranách, ale branky dával jen hostitelský celek. Po 14 minutách hry zvyšoval vedení Hurt, ke kterému se ještě přidali Potočný a Henzl. V 19 minutě se hostům nabídla šance na prolomení střelecké potence, ale neproměnili ani 10mPK a navíc z protiútoku inkasovali popáté, druhou brankou Potočného. Hned na začátku druhé části hry se hosté konečně dočkali branky, kterou zaznamenal Chrpa, a zdálo, se že se benešovští vracejí do hry, ale tří minutovka domácích po hodině hry vzala soupeři definitivně vítr z plachet. Tři branky během tři minut upravili skóre na 8:1, trefil se dvakrát Potočný a další branku přidal gólman Zelinka z penalty. Vzápětí trefil devátý úspěch Hurt. Pět minut před koncem hosté snížili Žáčkem. Desátou branku vstřelili domácí opět Potočným (pátá v utkání). V samém závěru se ještě oba celky trefily jednou, nejprve svou druhou branku vstřelil benešovský Chrpa, a účet zápasu uzavřel domácí Kunhel. První výhra pro Ludis znamená opuštění sestupových vod, jeho hráč Matějka jako jediný z celku boduje v každém utkání. Arsenal získal se čtyř odehraných utkání jen jednu výhru a také je ve druhé polovině tabulky.


Rozhodčí: Novotný Jan (), Plzák Daniel Delegát: Drobný Ladislav Diváků: 70 Místo konání: SH Lovosice Datum konání: 30. 10. 2016 Výkop: 20:15 AF: D 6/5 – H 3/2
Branky (asistence): 3. Rainer Jaroslav (Matějka Tomáš), 14. Hurt Vojtěch (Rainer Jaroslav), 16. Potočný (Orem Štefan), 17. Henzl Michal (Orem Štefan), 20. Potočný, 28. Potočný (Orem Štefan), 30. Potočný, 31. Zelinka Štěpán, 32. Hurt Vojtěch, 35. Potočný  (Baran Jiří), 40. Kühnel Marek (Baran Jiří) - 22. Chrpa Martin, 35. Žáček Ondřej (Verner David), 39. Chrpa Martin (Peter Jakub)
ŽK: 0 - Žáček Ondřej 
Ludis Team Třebenice: Zelinka Štěpán, Hurt Vojtěch, Rainer Jaroslav, Orem Štefan, Henzl Michal, Kühnel Marek, Banda Karol, Potočný, Matějka Tomáš, Baran Jiří 
FC Arsenal Benešov: Kondrát Josef, Šindelář Petr, Verner David, Jírů Jaroslav, Žáček Ondřej, Peter Jakub, Horký Jakub, Chrpa Martin Nejlepší hráči: , Zelinka Š., Orem Š. (všichni Ludis)

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.