Čekání pokračuje... aneb události 8 kola

30.11.2016 16:48

8.kolo 16-17

Události 8. kola:

Osmé kolo diferencovalo popředí i závěr tabulky. V čele zůstává dvojice Olympik B a Svarog, která využila zaváhání pronásledovatelů Realvestavu a Dalmachu. Také na sestupových příčkách jsou dva celky, Arsenal a Ludis, kterým se soupeři do bojů o záchranu trochu vzdalují. Střelecká přestřelka v Kolíně připravila 19 branek.

Celkové statistiky:

V tomto kole měly navrch hostující celky, které si přivezly celkem 4 výhry, Olympik B vyloupil nekompletní Realvestav, Hrasl otočil nepříznivý stav s Ludisem ve druhém poločase, Brandýsek v závěru přestřílel Arsenal a Atlantic také po přestávce smazal manko s SKP. Na domácích palubovkách potvrdili roli favorita jen Svarog s Dalmachem a Legie s Čechií. Jediný dvouciferný výsledek přišel z Kolína, kde Atlantic nadělil domácímu SKP 11 branek, zároveň v tomto utkání bylo vstřeleno nejvíce gólů v tomto kole a to celkem 19. Tentokrát se neurodily žádné větší překvapivé výsledky. K utkání nastoupilo celkem 106 hráčů. Vstřeleno bylo v těchto šesti duelech celkem 83 branek (průměr na zápas 13,83), domácí se trefili 42x (průměr na zápas 7,00), hosté vsítili 41 branek (průměr na zápas 6,83). Utkání sledovalo celkem 204 diváků, nejvíce 50, jich sledovalo duely na Kladně mezi Realvestavem a Olympikem B a také v teplické hale mezi Svarogem a Dalmachem. Uděleno bylo celkem 15 žlutých karet. Hrálo se slušně bez vyloučení. Nejvíce AF spáchal SKP a to 14 (vyrovnaný rekord), neslušnějším celkem, co do počtu AF, byl Arsenal s 5 AF.

Rezerva Olympiku, lídr soutěže, si nakonec odvezla všechny body od třetího Realvestavu, nekompletní domácí zlobili svého soupeře jen do přestávky. Domácí k tomuto utkání dvou předních celků tabulky nastoupili jen s jedním hráčem na střídání, tím i s defenzivní taktikou. Hosté jim však v průběhu prvního poločasu jejich úlohu dost usnadňovali, nebojovali, nenapadali hráče domácích, kazili přihrávky. Byť to byli právě hosté, kteří vstřelili první branku Malákem v 8 minutě, nijak jim to nepomohlo. Domácí odpověděli nejlepším hráčem aktivity Jeřábkem, který dvěma slepenými góly po čtvrthodině hry otočil skóre na domácí stranu, a vzápětí domácí navýšili vedení ještě Vašákem. Domácí tak šli s tímto dvoubrankovým vedením do kabin. Po změně stran hosté přeci jen přidali, začali bojovat, zpřesnili kombinace. A výsledek se okamžitě dostavil, když během úvodní pětiminutovky se trefili do slatinské sítě celkem 4x v pořadí Trubička, Dvorný, Prejsa a Malák a rázem byli na koni. Po půlhodině hry vedli hosté již o tři branky po trefě Rejmana a utkání se zdálo být rozhodnuté. Domácí však ještě zabojovali a dvěma góly svých kanonýrů, Jeřábka (zkompletoval hattrick) a kapitána Paluky stáhli gólové manko jen na jediný gól, na víc jim však síly nestačili. Hosté si v samotném závěru vedení pojistili góly Lelka a Bendy, domácí v poslední minuty již jen kosmeticky upravili skóre Palukou. Hosté si tak zcela zaslouženě odváží plný počet bodů a potvrdili pozici lídra soutěže. U Olympiku B zůstává stálým sběratelem bodů (nastoupil v sedmi utkáních) Rejman. Realvestav i přes třetí porážku (druhá v řadě) zůstává na třetím místě, nadále ji táhne dvojice Tenkl T. (bodoval ve všech sedmi odehraných utkáních) a Jeřábek J., který má 100% bodovou aktivitu (navíc skóroval ve všech utkáních).

Svarog potvrdil na své palubovce roli favorita a dominoval v souboji s Dalmachem, kapitán Kodeš si vystřelil hattrick. Domácí hráči byli od začátku aktivnější, dobře kombinovali a brzy se také dostali do vedení. Úvodní branky trefili v 7 a 8 minutě Kodeš a Baran. Hosté sice po 11 minutách vstřelili kontaktní branku Randákem, ale to bylo od turnovských prakticky vše, co ukázali. Hostitelský celek ještě do přestávky navýšil své vedení na tři branky, po zásazích Černého a Kodeše a tento náskok si přenesl do druhé části hry. Od druhého poločasu byla na hrací ploše zřejmá převaha Svarogu, kvalitní akce, které lahodili oku všem futsalovým fanouškům, střídává hra s brankářem v poli, to vše přineslo navýšení vedení. Začal to již minutu po změně stran Kunzl, zanedlouho se trefili Kulhánek s Kodešem, který si tak již ve 26 minutě zkompletoval hattrick. Hosté se prosadili až ve 28 minutě, Hurtem. Po půlhodině hry tepličtí hráči přidali další dvě branky v podání Černého a Žáka. Konečný účet završili hosté pět minut před koncem Krejčíkem. V závěru měli hosté ještě výhodu 10mPK, ale ten neproměnili. Zcela zasloužená výhra domácího celku, potvrdila druhou příčku v tabulce, dva jeho hráči Černý a Beran zatím bodovali ve všech svých odehraných utkání (celkem jich bylo 7). Dalmach utrpěl třetí porážku v řadě, ale zůstává nadále čtvrtý.

Legie so poradila s Čechií, hosté hráli se svým hostitelem vyrovnanou partii jen na začátku druhého dějství. Utkání tradičních soupeřů rozhodli ve svůj prospěch domácí. Legionáři měli výborný začátek, když se již ve 2 minutě brankami „přes kopírák“ ujali góly Zákouckého V. po přihrávkách Venty vedení 2:0. Hosté vzápětí snížili Stolárem, ale byli to opět domácí, kteří navýšili své vedení, v 10 minutě se trefili kapitán Šperer a z penalty gólman Vančát. Vzápětí si dovolil jinak výborný gólman Vančát výlet s míčem do pole, v souboji s protihráčem míč ztratil a v tísni si vstřelil vlastence. Legionářům se pak začala dařit kombinace, hráli z chutí a když se ve 20 minutě ještě trefil Venta, šla obě mužstva do poločasové přestávky se skórem 5:2. Začátek druhého poločasu přinesl vyrovnanou hru a v 25 minutě dostal hosty do hry svou druhou brankou Stolár. Legionáři se v této době sice přesnými kombinacemi dostávali na dostřel slánské branky, ale střely jen těsně míjely svatyni brankáře Pflégra. Až v závěrečné desetiminutovce domácí prolomili střeleckou smůlu, dvěma góly Chytky a brankou Venty navýšili vedení. Hosté ještě jednou snížili v závěru utkání Chaloupkou, ale skóre uzavřeli domácí Mezerou, který proměnil 10mPK. Vítězství Legie je plně zasloužené. S výjimkou začátku druhého poločasu měli domácí trvalou převahu, dobře kombinovali a dařila se jim i střelba. Spolehlivě bránili a uhlídali kanonýra hostů Kvapila. V poli se dařilo Mezerovi, Valtovi a Špererovi. Hosté podali snaživý výkon, ale tentokrát rozjetým legionářům při vší snaze nestačili. Oprávněně se zlobili na rozhodčího Petáka, který neměl svůj den a po nedopískaném 6 AF odpustil hostům v 15 minutě 10mPK a naopak čistý souboj o míč ve 27 minutě posoudil nesprávně jako faul hostí. Legie přerušila sérii tří zápasů bez výhry a poskočila na sedmé místo. Čechie natáhla sérii porážek v řadě na číslo 4 a klesla na devátou pozici, pravidelným sběratelem bodů je jen Kubenka, který odehrál sedm utkání z osmi.

Slánský Hrasl vyhrál o posledního třebenického Ludisu zlepšeným výkonem po změně stran, hru hostí režíroval Klusáček, hattrick domácího Potočného na body nestačil. V prvním poločase hrály oba celky se zabezpečenými obranami a s připravenými postupnými útoky. Hosté působili jakoby malátně a domácí toho náležitě využili. Skóre se měnilo až v 11 minutě, kdy načal své představení domácí Potočný. Hosté sice po dvou minutách vyrovnali Klusáčkem, ale Potočný byl při chuti a čistým hattrickem do 14 minuty zařídil svému celku dvoubrankové vedení. Když o chvíli později přidal čtvrtý gól do slánské sítě Prágl, tak by na hosty asi již nikdo nevsadil. Těsně před přestávkou se podruhé trefil hostující Klusáček a tak si hostitelský celek přinesl do druhé poloviny utkání dvoubrankový náskok. Poločasová přestávka přinesla oživení favorita, hosté začali přesně kombinovat i prosazovat se střelecky. Hosté, výborně dirigovaní vedoucím Landvojtovičem, již po čtyřech minutách druhé půle srovnali stav, po trefách Landvojtovičů. Naopak se přestalo dařit domácímu celku a obrat byl na světě, hosté naprosto ovládli hru a překvapení nedovolili. Hosty dostal do vedení dalšími dvěma góly ve 28 minutě Klusáček, další pojistky přišly v závěru utkání, kdy vedení navýšil Rossler a Hrdlička. Domácí mohli v poslední minutě trochu upravit nepříznivý stav, ale nabídnutý 10mPK neproměnili, brankář Frolík střelu vyrazil. Hraslu vystřelil všechny body 4 góly Klusáček. Hrasl vyhrál poslední dvě utkání a s třemi výhrami se posunul do horní poloviny tabulky, na 6 místo, jeho hráč Rossler bodoval v sedmi utkáních z osmi odehraných. Ludis zůstává s jedinou výhrou na chvostu tabulky

Brandýsek si veze nejtěsnější výhru od benešovského Arsenalu, přetahovanou o skóre domácí nakonec nezvládli. Ve vyrovnaném utkání se do první vážnější akce dostali hosté již ve 2 minutě, ale Kondrát v arsenalské brance byl pozorný. Skóre se poprvé měnilo ve 4 minutě, když domácí matador Šimáček propasíroval míč za záda Grubnera. Radost domácích však trvala jen pár vteřin, hosté prakticky z rozehrávky srovnali také velezkušeným hráčem Raichardem. Domácí si však velice brzy vrátili vedení, když se po rozehraném autu prosadil Horký a další úder domácích přišel po rychlé kombinační akci zakončené Vosáhlem. Hosté si ihned vzali time-out a pomohl jim. V 7 minutě trefil parádně šibenici domácí branky svým druhým gólem Raichard a tlak hostů narůstal. Nejprve hosté orazítkovali tyč Raichardem, poté ve slibné šanci minuli odkrytou branku a až do třetice se jim povedlo srovnat Tesařem, který poslal odražený míč do domácí sítě. Hororová čtyřminutovka pro domácí vyvrcholila chybnou rozehrávkou a velice laciná branka Tomana poslala hosty poprvé do vedení. Tak také skončil první poločas. Hosté domácí hodně zlobili přihrávkami za obranu, domácím se přestalo dařit, vázla kombinace, aktivita byla na straně hostů. Do druhé části vstoupili lépe opět domácí. Ve 22 minutě zařídil vyrovnání po rozehraném přímém kopu Vosáhlo a přichází další šance domácích, které však nejsou využity. Stejně na tom byli v této fázi hry i hosté, oba celky trefují konstrukci branky. Další vedení domácích přišlo po půlhodině hry, když Žáček obešel i gólmana Grubnera a nebyl problém trefit prázdnou branku. Ani to vedení však netrvalo dlouho, hosté vzápětí vyrovnali po brazilsku, když Tesař efektní patičkou překvapil Kondráta. Proti byl však opět Žáček, který svoji druhou trefou zařídil vedení Arsenalu. Závěr však zvládl lépe zkušenější a efektivněji hrající Brandýsek. Šest minut před koncem vyrovnal (potřetí v utkání) Čižek a všechny body zařídil svým zkompletovaným hattrickem Raichard tři minuty před konečným hvizdem chytrou dalekonosnou střelou. Domácí měli i trochu smůly, za stavu 5:6 trefili břevno. Brandýsek se zvedá, bodoval v posledních čtyřech utkáních a postoupil na osmé místo, má dva hráče, kteří pravidelně bodují ve svých odehraných utkáních, Růžička hrál v šesti zápasech a Tesař v sedmi. Arsenal byl blízko své druhé výhře, ale nezvládl koncovku a je stále na 11 sestupovém místě.

Přestřelka v Kolíně dopadla lépe pro hostující Atlantic, který otáčel čtyřbrankové manko z úvodní čtvrtiny utkání. Nevídaná futsalová bitva s mnoha dramatickými okamžiky a zvraty, vedená oběma mužstvy v duchu fair-play. Již po 30 vteřinách hry zařídil vedení hostů kapitán Schwendt proměněnou penaltou. Tato branka jakoby probudila domácí hráče, kterým patřili následné minuty. Vyrovnání zařídil v 8 minutě Kovařík a začala domácí kanonáda. Během sedmi minut se domácí ještě 5x a najednou měli luxusní náskok o čtyři branky. Nejprve se domácí dostali do vedení Váňou a druhý svůj zásah zaznamenal Kovařík. Hosté sice poté vstřelili kontaktní branku Rendlem, ale domácí navyšují své vedení, z 10mPK se trefuje Navrátil, Kovařík zkompletoval svůj hattrick a Pačes přidává 6 branku kolínských. V tu dobu to pro rakovnické vypadalo na vhození pověstného „ručníku do ringu“. Jenže hosté nekapitulovali. V zápalu boje se obě mužstva dopouštěla faulů, čehož zejména kapitán Schwendt náležitě využil k úpravě skóre ze dvou 10mPK. Přidal se k němu i Tvrz, který po individuálním nádherném sólu vstřelil kontaktní branku, a domácí šli nakonec do poločasové přestávky jen s těsným vedením. Druhý poločas patřil Atlanticu. Nejprve ve 23 minutě vyrovnal Hejda a vedení vrátil svému celku po 25 minutách hry Hamouz. Na tuto branku domácí zareagovali čtvrtým zásahem Kovaříka, ale hosté utekli na rozdíl dvou branek slepenými góly Sklenky a Schwendta. Sedm minut před koncem domácím ještě svitla naděje po snížení Navrátilem, ale v posledních minutách trefil i Hejda hattrick a pojistku vedení přidal proměněným třetím 10mPK Schwendt. V poslední minutě domácí ještě zkusili power-play, ale ta vyšla naprázdno. V mužstvu SKP se blýskl 4 brankami Kovařík, v poli dřeli Slezák s Hejdukem. V mužstvu Atlanticu dominoval exekutor pokutových kopů kapitán Schwendt  s pěti zásahy a rychlý, technicky i střelecky výborně vybavený Hejda, který zaznamenal hattrick. Atlantic nabírá formu, vyhrál poslední čtyři utkání (tři v řadě dokonce dvouciferně) a drží si pátou příčku, určitě uvítal návrat kanonýra Schwendta M. SKP přerušilo třízápasovou bodovou šňůru a klesl na první nesestupovou pozici, jediným stálým sběratelem bodů (odehrál šest utkání z osmi) je Hejduk Z.

Střelcem kola se stal s 5 góly Schwendt M. z Atlanticu, nejlepšími asistenty, nahrávali celkem na 3 branky, byli Rainer J. z Ludisu a Tesař T. z Brandýsku.

Historické statistiky: Svůj 100 bod v aktivitě, nyní 101(65+36) získal Stolár J. z Čechie (8 sezóna)

čekatelé: Mrština Bohumil (Čechie) – 3 branky do stovky, 8 sezóna, Kroc Patrik (Brandýsek) – 11 branek do stovky, 8 sezóna, Hrasl Slaný – 5 branek do sedmistovky (6 sezóna), Legie – 13 branek do sedmistovky (6 sezóna)

Sestava 8. kola:

Frolík J. (Hrasl) 2x – Jeřábek J. (Relavestav) 5x, Klusáček P. (Hrasl), Schwendt M. (Atlantic), Kovařík J. (SKP)

O1A0801 Realvestav Slatina - SK Olympik Mělník B 6 : 8 (3 : 1)


Rozhodčí: Vlašič Miroslav (8,4), Svoboda Richard (8,4) Delegát: Nepil Pavel Diváků: 50 Místo konání: SH BIOS Kladno Datum konání: 27. 11. 2016 Výkop: 20:00 AF: D 5/6 – H 2/7
Branky (asistence): 14. Jeřábek Jan (Vašák Miloslav), 15. Jeřábek Jan, 17. Vašák Miloslav (Jeřábek Jan), 36. Jeřábek Jan (Vašák Miloslav), 38. Paluka Lukáš, 40. Paluka Lukáš - 8. Malák Marek (Lelek Lukáš), 21. Trubička Jaroslav (Rejman Martin), 23. Dvorný Radim (Lelek Lukáš), 24. Prejsa Tomáš, 25. Malák Marek (Benda Karel), 31. Rejman Martin (Malák Marek), 39. Lelek Lukáš (Prejsa Tomáš), 40. Benda Karel
Realvestav Slatina: Šídlo Kamil, Paluka Lukáš, Hanuščík Jakub, Tenkl Martin, Vašák Miloslav, Jeřábek Jan 
SK Olympik Mělník B: Šmejkal Milan, Benda Karel, Malák Marek, Hamšík Michal, Lelek Lukáš, Rejman Martin, Prejsa Tomáš, Kočí Michal, Dvorný Radim, Trubička Jaroslav Nejlepší hráči: Jeřábek J. (Realvestav), Lelek L. (Olympik B), Šídlo K. (Realvestav)

O1A0802 Svarog FC Teplice - TJ FC Dalmach Turnov 9 : 3 (4 : 1)


Rozhodčí: Lutka Josef (8,4), Tuček Michal (8,3) Delegát: Kirilák Jiří Diváků: 50 Místo konání: SH Teplice Datum konání: 26. 11. 2016 Výkop: 19:15 AF: D 4/6 – H 4/4
Branky (asistence): 7. Kodeš Karel (Beran Ladislav), 8. Baran Jiří (Černý David), 13. Černý David, 18. Kodeš Karel (Černý David), 21. Kunzl Tomáš, 24. Kulhánek Martin (Beran Ladislav), 26. Kodeš Karel, 29. Černý David (Kodeš Karel), 31. Žák Alexandr (Kulhánek Martin) - 11. Randák Matěj, 28. Hurt Daniel, 35. Krejčík Aleš (Pekař Petr)
ŽK: 0 - Hurt Daniel 
Svarog FC Teplice: Novák Radek, Kodeš Karel, Baran Jiří, Černý David, Žák Alexandr, Kulhánek Martin, Al-Eraidi Samir, Potměšil Pavel, Kunzl Tomáš, Beran Ladislav, Haspra Lukáš 
TJ FC Dalmach Turnov: Semenský Martin, Krejčík Aleš, Šteffan Jiří, Vítek Pavel, Randák Matěj, Hurt Daniel, Pařízek Michal, Mencl Radek, Pekař Petr Nejlepší hráči: Žák A., Černý D. (oba Svarog), Randák M. (Dalmach)

O1A0803 Legie Příbram - R. S. C. Čechie Slaný 9 : 4 (5 : 2)

 
Rozhodčí: Peták Jan (8), Laštovička Stanislav (8,4) Delegát: Bydžovský Zdeněk Diváků: 25 Místo konání: SH Příbram Datum konání: 25. 11. 2016 Výkop: 20:15 AF: D 5/5 – H 6/7
Branky (asistence): 2. Zákoucký Vojtěch (Venta Václav), 3. Zákoucký Vojtěch (Venta Václav), 10. Šperer Josef (Zákoucký Vojtěch), 11. Vančát Milan, 20. Venta Václav, 31. Chytka František, 35. Venta Václav (Zákoucký Vojtěch), 36. Chytka František (Šperer Josef), 39. Mezera Petr - 9. Stolár Juraj (Chaloupka David), 12. vlastní, 28. Stolár Juraj (Hafenrichter Pavel), 37. Chaloupka David (Mrština Bohumil)
ŽK: Šperer Josef, Kvasnica Michael, Šimák Ladislav - Hafenrichter Pavel, Stolár Juraj, Švásta Ondřej, Mrština Bohumil 
Legie Příbram: Vančát Milan, Šperer Josef, Kvasnica Michael, Šimák Ladislav, Chytka František, Valta Michal, Zákoucký Vojtěch, Mezera Petr, Venta Václav 
R.S.C. Čechie Slaný: Pflégr Václav, Hafenrichter Pavel, Chaloupka David, Kvapil Tomáš, Stolár Juraj, Švásta Ondřej, Bůžek Luboš, Jiránek Jakub, Mrština Bohumil Nejlepší hráči: Venta V., Zákoucký V. (oba Legie), Stolár J. (Čechie)

O1A0804 Ludis Team Třebenice - Hrasl Slaný 4 : 8 (4 : 2)

 
Rozhodčí: Lasch Jiří (8,4), Macháček Jiří (8,3) Delegát: Táborský Josef Diváků: 39 Místo konání: SH Lovosice Datum konání: 27. 11. 2016 Výkop: 20:15 AF: D 5/3 – H 1/6
Branky (asistence): 11. Potočný Roman (Šenfeldr Jan), 13. Potočný Roman (Rainer Jaroslav), 14. Potočný Roman (Rainer Jaroslav), 15. Prágl Miroslav (Rainer Jaroslav) - 13. Klusáček Petr (Kuba Ondřej), 17. Klusáček Petr (Landvojtovič Jan ml.), 21. Landvojtovič Vít (Frolík Jakub), 24. Landvojtovič Jan ml. (Klusáček Petr), 28. Klusáček Petr (Kuba Ondřej), 29. Klusáček Petr, 36. Rössler Lukáš (Klusáček Petr), 38. Hrdlička Jiří
ŽK: 0 - Frolík Jakub 
Ludis Team Třebenice: Zelinka Štěpán, Rainer Jaroslav, Prágl Miroslav, Šenfeldr Jan, Kühnel Marek, Henzl Michal, Potočný Roman, Šplíchal Štěpán 
Hrasl Slaný: Frolík Jakub, Peška Jan, Kuba Ondřej, Hrdlička Jiří, Klusáček Petr, Landvojtovič Vít, Landvojtovič Jan ml., Rössler Lukáš Nejlepší hráči: Klusáček P. (Hrasl), Potočný R. (Ludis), Frolík J. (Hrasl)

O1A0805 FC Arsenal Benešov - Futsal Club Brandýsek 6 : 7 (3 : 4)


Rozhodčí: Vaněk Václav (8,4), Velebil Tomáš (8,4) Delegát: Hora Jan Diváků: 30 Místo konání: SH Neveklov Datum konání: 25. 11. 2016 Výkop: 20:00 AF: D 2/3 – H 5/4
Branky (asistence): 4. Šimáček Pavel (Verner David), 5. Horký Jakub (Žáček Ondřej), 6. Vosáhlo Jakub (Peter Jakub), 21. Vosáhlo Jakub (Žáček Ondřej), 30. Žáček Ondřej (Horký Jakub), 33. Žáček Ondřej (Vosáhlo Jakub) - 5. Raichard Jan (Tesař Tomáš), 7. Raichard Jan, 16. Tesař Tomáš, 17. Toman Matěj, 32. Tesař Tomáš (Čížek David), 34. Čížek David (Tesař Tomáš), 37. Raichard Jan (Tesař Tomáš)
ŽK: 0 - Tesař Tomáš 
FC Arsenal Benešov: Kondrát Josef, Šindelář Petr, Verner David, Vosáhlo Jakub, Peter Jakub, Žáček Ondřej, Šimáček Pavel, Horký Jakub, Chrpa Marek, Chrpa Martin, Jírů Jaroslav 
Futsal Club Brandýsek: Grubner Jan, Tesař Tomáš, Raichard Jan, Čížek David, Toman Matěj, Mladý Petr, Růžička Jiří, Pokorný Martin Nejlepší hráči: Tesař T. (Brandýsek), Kondrát J. (Arsenal), Raichard J. (Brandýsek)

O1A0806 SKP Kolín - TJTZ Atlantic Rakovník 8 : 11 (6 : 5)


Rozhodčí: Schmeiser Kamil (8,6), Ježek Martin (8,6) Delegát: Bydžovský Zdeněk Diváků: 10 Místo konání: SH Kolín Datum konání: 26. 11. 2016 Výkop: 19:15 AF: D 7/7 – H 6/3
Branky (asistence): 8. Kovařík Jakub (Slezák Lukáš), 9. Váňa Petr (Linhart Matěj), 10. Kovařík Jakub (Škopek Michal), 12. Navrátil Jakub, 14. Kovařík Jakub (Slezák Lukáš), 16. Pačes Petr (Linhart Matěj), 29. Kovařík Jakub (Hejduk Zdeněk), 33. Navrátil Jakub (Váňa Petr) - 1. Schwendt Matěj, 11. Hejda Marek, 17. Schwendt Matěj, 18. Tvrz Marek (Hejda Marek), 19. Schwendt Matěj, 23. Hejda Marek (Zach Radek), 25. Hamouz Robert (Červený Jaroslav), 30. Sklenka Jakub, 31. Schwendt Matěj (Sklenka Jakub), 38. Hejda Marek, 40. Schwendt Matěj
ŽK: Slezák Lukáš, Navrátil Jakub - Schwendt Matěj, Hejda Marek, Tvrz Marek 
SKP Kolín: Karban Luboš, Slezák Lukáš, Škopek Michal, Navrátil Jakub, Pačes Petr, Váňa Petr, Linhart Matěj, Kovařík Jakub, Kudláček Michal, Hejduk Zdeněk 
TJTZ Atlantic Rakovník: Zach Radek, Schwendt Matěj, Červený Jaroslav, Hejda Marek, Rendl Tomáš, Tvrz Marek, Hamouz Robert, Sklenka Jakub Nejlepší hráči: Schwendt M., Hejda M. (oba Atlantic), Kovařík J. (SKP)

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.