Souhrn 6 kola Divize A

16.11.2016 11:10

6.kolo 16-17

Události 6. kola:

Šesté kolo zamíchalo pořadím mezi nejlepší čtyřkou. Dosud vedoucí Dalmach padl u Realvestavu (nyní je druhý) a klesl na čtvrté místo. Novým lídrem soutěže se stala rezerva Olympiku. Na medailovou třetí příčku se posunul Svarog. Třetí remíza v soutěži posunula Brandýsek na 11 místo, poslední je nyní Ludis, který doma vyfasoval jedenáctku od Atlanticu. Bez porážky tak zůstávají již jen dva celky, Olympik B a Svarog, na druhé straně na první výhru si ještě musí počkat Brandýsek.

Celkové statistiky:

V tomto kole byly trochu úspěšnější domácí celky v poměru 3  2  1, domácí palubovky potvrdilo jen trio nejlepších celků, Olympik B, Realvestav a Svarog. Body si mezi sebou rozdělily Arsenal s SKP a Legie s Brandýskem, z venku si veze body jen Atlantic od Ludisu. Jediný dvouciferný výsledek se narodil v Lovosické hale, kde Ludis nestačil na Atlantic a inkasoval 11 branek. Brandýsek již potřetí ztratil vedení ke konci utkání, ve dvou případech uhrál jen remízu, jednou dokonce odešel bez bodů. Trochu překvapivá byla bodová ztráta Legie s Brandýskem, vyrovnanější výsledek se očekával také v utkání o čelo mezi Realvestavem a Dalmachem. Nejvíce branek viděli diváci v lovosické hale, v duelu Ludisu s Atlanticem, a to celkem 17. V šestém kole nastoupilo celkem 106 hráčů. V šesti utkáních padlo celkem 79 branek (průměr na zápas 13,16), domácí se trefili 43 x (průměr na zápas 7,16), hosté docílili 36 branek (průměr na zápas 6,00). Utkání sledovalo celkem 245 diváků (rekord), nejvíce jich přišlo do lovosické haly, a to 80, na souboj Ludisu s Atlanticem. Uděleno bylo 13 žlutých karet (žlutý mariáš v podobě 7 karet byl k vidění v utkání Realvestavu s Dalmachem). Hrálo se slušně, bez červených karet. Nejvíce AF, a to 11, udělaly dva celky Dalmach a Ludis. Naopak nejslušnějším celkem co do počtu AF byl Hrasl, který měl jen 2.

Realvestav stoupá nadále tabulkou, po přestávce přehrál hostujícího lídra Dalmach, domácí Jeřábek potvrdil hattrickem svoji nadvládu v aktivitě. Utkání dvou předních celků soutěže začalo na obě strany opatrným poznáváním soupeře, oba celky se jen oťukávaly, bez větších šancí. Až v 8 minutě se poprvé měnilo skóre, kdy domácí poprvé přečíslili soupeřovu obranu. První vážnější šancí domácího celku stačil zázračně zlikvidovat obránce na brankové čáře, ale ještě v téže minutě se hostitelský celek přeci jen ujal vedení lídrem aktivity Jeřábkem. To byla nakonec jediná přesná trefa první půle a domácí tak šli do druhé části hry jen s těsným vedením. Po přestávce začali aktivněji domácí hráči a přišlo navýšení vedení již po třech minutách z futsalky dalšího železného muže aktivity Tenkla T. Hosté se velmi dlouho nemohli střelecky prosadit a inkasovali další branky. Na rozhraní půlhodiny hry přišla tříbranková série domácích hráčů, která definitivně rozhodla tento duel. Třetí branku vstřelila nová posila Beneš a poslední dvě slova patřila kanonýru Jeřábkovi, který zkompletoval svůj hattrick. Až v samotném závěru se dvakrát prosadili hosté, nejprve čtyři minuty před koncem zlomil střelecké prokletí Randák a v poslední minutě kosmeticky uzavřel skóre Hurt. Realvestav si připsal zaslouženou pátou výhru v soutěži, která ho posunula již na druhé místo, dva její hráči Jeřábek a Tenkl T. stále a pravidelně bodují, po zásluze jim patří čelo aktivity. Dalmach poprvé okusil hořkost porážky, která ho připravila o pozici lídra soutěže, a klesl na čtvrtou příčku.

Rezerva Olympiku si poradila s Čechií, domácí celek získal rozhodující náskok již v prvním poločase, soupeř jen marně dotahoval gólové manko. Dosud nepokořený Olympik B měl výborný vstup do utkání, po pěti minutách hry ho poslal do vedení Rejman a o chvilku později navýšil náskok Veselý (na obě branky nahrával gólman Šmejkal). Hosté se sice snažili bránit a vyráželi do protiútoků, ovšem nedokázali se střelecky prosadit. To domácí hráči byli v koncovce daleko úspěšnější a dvěma slepenými góly po čtvrthodině hry si pojistili vedení, když se trefili Prejsa s Veselým. Zdálo se, že je o osudu tohoto utkání rozhodnuto, ale v závěru prvního poločasu se konečně střelecky probudili hosté a kapitán Hafenrichter s Kubenkou přinesli naději na případný zvrat. Do druhé části hry vstoupili lépe hosté a již po třech minutách trefil kontaktní branku Švásta. Naději hostů však brzy zmrazil, svým gólem Trubička, který vrátil svému celku dvoubrankové vedení. Podobná situace nastala po půlhodině hry, na další snížení Mrštinou odpověděli domácí brankou Dvorného a zanedlouho přidal svůj třetí zásah Veselý. Ani tento stav však hosty nezlomil, ke snížení jim pomohla proměněná penalta Kubenky. V závěrečné dvouminutovce hosté sáhli ke hře bez gólmana a odměnou jim bylo snížení (třetí v zápase) na rozdíl jediné branky Kvapilem. To však již běžela poslední minuta utkání a hosté již nic dalšího nestihli. Naopak domácí v posledních vteřinách potrestali chybu hostů a střelou do prázdné branky přidali ještě pojistku Prejsou. Vzhledem k menším rozměrům hrací plochy se utkání odehrálo v rámci možností korektně. Pátá výhra a jedna remíza poslala Olympik B do čela soutěže, jeho hráč Rejman bodoval zatím ve všech utkání, ve kterých nastoupil (nehrál však ve 2. kole). Čechie si připsala třetí prohru (dvě v řadě), ale zůstává na páté pozici, oporu má ve svém kanonýru Kubenkovi, který boduje zatím ve všech utkáních.

Svarog celkem pohodlně porazil nekompletní Hrasl, oku lahodící hra domácího celku připravila fanouškům pěknou podívanou, kterou korunoval čtyřmi góly Kunzl. Domácí hráči byli od začátku aktivnější, předváděli hezkou kombinační hru, která je poslala do dvoubrankového vedení. V 5 minutě načal svůj střelecký festival Kunzl a o minutu později se trefil i Černý. Hosté, mající jen dva hráče na střídání, se po 11 minutách dočkali snížení Landvojtovičem V., ale to bylo prakticky z jejich strany vše. Hostitelský celek pokračoval v kvalitním výkonu, kombinacemi rozleptával soupeřovou obranu a navyšoval své vedení, Kunzl přidal další dvě své branky a těsně před přestávkou se trefil i Černý. Dva zmínění střelci domácích tak zajistili svému celku dostatečné čtyřbrankové vedení do druhé části hry. Po změně stran již byla zcela patrná převaha Svarogu, který domácí diváky odměňoval kvalitními akcemi i góly. Domácí celek hrál střídavě s brankářem v poli a navyšoval své vedení. Hned na začátku druhého poločasu zkompletoval svůj hattrick Černý, sedmou branku přidal Baran. Hostům se podařilo i ve druhé půli vstřelit alespoň čestný úspěch Rosslerem. Svůj výborný výkon završil svoji čtvrtou trefou teplický Kunzl a 6 minut před závěrečným hvizdem viděli domácí devátou trefu ve slánské síti od Žáka. Čtvrtá výhra posunula Svarog, který dosud nepoznal porážku, na medailovou třetí pozici, celek táhnou dva osmigóloví střelci, Černý a Kunzl. Hrasl zůstává na jedné výhře a s pěti body si pohoršil o jedno místo, nyní je osmý, o pravidelný přísun bodů v aktivitě se stará Rossler.

Dramatický duel mezi domácí Legií a Brandýskem nepoznal vítěze, hostům nestačilo z první výhře v soutěži ani tříbrankové vedení pět minut před koncem. Z pohledu diváka se hrálo velmi aktivní utkání od obou účastníků utkání, které bylo klidné, velice slušné a bojovné na obou stranách. Hráči obou celků se vzájemně respektovali, padlo poměrně hodně branek. Z počátku byli ve vedení domácí, ale to bylo vždy těsné a hosté na to v pěti případech dokázali odpovědět vyrovnáním. První změna skóre přišla ve 3 minutě od domácího Tomana, po dvou minutách srovnal Růžička. Na další vedení Legie ze 7 minuty v podání Čecha přišel kontr hned od Houhy. Stejně tak to dopadlo v minutě 9, kapitán Šperer 3:2, Růžička 3:3.11 minuta přinesla domácím čtvrté vedení, když se trefil Valta, ale po třech minutách bylo opět srovnáno, to zařídil Stokl. Pátý skok domácích přinesla 16 minuta Valtou, ale Houha dokázal skóre opět srovnat. Poslední tři minuty prvního dějství přineslo konečně změnu v podobě dvou branek hostů, kteří si tak po trefách Houhy a Mladého odnesli do druhé poloviny utkání slibnější náskok. Druhé dějství zpočátku góly nepřinášelo, až ve 32 hosté navýšili vedení čtvrtou trefou Růžičky a zdálo se, že hosté konečně zabodují, ale opět nezvládli závěrečné minuty utkání. Domácí si troufli na hru bez brankáře a to jim přineslo smazání tříbrankového manka. Ve 35 minutě snížil Venta, a v posledních dvou minutách hry vydolovaly trefy Zákouckého a Venty alespoň bod. Legie si touto remízou udržela šestou příčku, její kanonýr Zákoucký M. si nadále drží 100 % bodovou aktivitu. Brandýsek opět ztratil nadějné vedení v posledních minutách hry a se třetí plichtou uzavírá tabulku.

Atlantic si veze všechny body i dvouciferný výsledek od Ludisu, hosté dali domácímu celku lekci ze střelecké efektivity. Oba celky si vytvořily celou řadu brankových příležitostí a i přes velký počet docílených branek předvedli oba gólmani řadu výborných zákroků a zabránili tak daleko divočejšímu výsledku. Hosté od prvních minut spustili střelecký koncert, který začal po 4 minutách hry dvěma góly Hejda. Domácí ještě na tento vývoj stihli zareagovat kontaktní brankou Barana z 6 minuty, ale to bylo z domácí strany v koncovce na dlouhou dobu vše.  Hosté byli v přesnosti střelby efektivnější po čtvrthodině hry, přidali tři slepené branky, když se za sebou trefili Schwendt, Sklenka a svůj hattrick završil Hejda. Hosté si tak do poločasové přestávky přinesli výrazné čtyřbrankové vedení, které jim mohlo dát klid do druhé části hry. Tu začali hosté také lepé a po třech minutách navýšil vedení Schwendt. Možná trochu polevení, možná zvýšená aktivita domácích přinesla tři rychlé branky v rakovnické síti a domácí byli opět ve hře, nejprve snížil Baran svým druhým zásahem, poté se ještě trefili Potočný s Práglem a domácí najednou měli jen dvoubrankové manko. Větší klid hostům přinesla trefa kapitána Tvrze P. Domácí ještě jednou snížili Baranem (trefil hattrick), ale hosté pokračovali v dobrém výkonu a navyšovali stále své vedení. Po půlhodině trefil svůj hattrick Schwendt, své druhé trefy přidali Tvrz P. s Práglem a desítka byla na světě. Pět minut před koncem snížil domácí Henzl, ale poslední slovo měl hostující Schwendt, který se trefil počtvrté. Atlantic získal první venkovní výhru a o jednu příčku si polepšil, je nyní sedmý. Ludis zůstává na jediné výhře a prohodil si místo v sestupových vodách s Brandýskem.

Arsenal si na domácí neveklovské palubovce rozdělil body s SKP, hosté několikrát vedli, domácí dokázali 4x srovnat stav. Duel dvou letitých soupeřů, kterým se zatím moc nedaří, přinesl střeleckou přestřelku. SKP se vrátil po zranění kapitán Slezák a byl prakticky u všeho podstatného, exdruholigový Arsenal se stále po generační výměně hledá. Hrál se vyrovnaný duel, ve vysokém tempu. Lépe začali kolínští, kteří již ve 2 minutě posunuli skóre na časomíře chytrou střelou kapitána Slezáka z větší vzdálenosti, která přes skrumáž těl zaplula přesně k tyči. Domácí hráči měli střeleckou mušku vychýlenou, pozornost hostujícího gólmana Karbana vyzkoušel až Žáček. V sedmé minutě se domácím podařilo srovnat stav Jírou. Blízko k opětovnému vedení měli hosté prakticky po rozehrání, nejprve trefili břevno a pak brankář Kondrát robinzonádou zabránil jistému gólu. Hosté se dočkali opětovného vedenív 11 minutě šťastnou střelou Vyhnánka z dorážky. Než se domácí vzpamatoval, inkasovali potřetí, za obranu si naběhl Velčovský, obešel i arsenalského gólmana a nebyl problém trefit prázdnou branku. Domácí se velice brzy dostali ke kontaktní brance, po hezké kombinační akci snížil domácí kapitán Šindelář. Šanci k vyrovnání měl Žáček, ale z přímého kopu neprostřelil hradbu hráčů. V 16 minutě hosté navýšili vedení opět na dvě branky Seifertem. Ani toto vedení však netrvalo dlouho, po rychlém výhozu Kondráta se prosadil Peter. V závěru prvního dějství měli domácí více šancí, brejk tři na jednoho ještě nezužitkovali, zakončili ho jen do tyče, ale po poslední standardní akci, rohu, zařídil srovnání skóre Verner a tak šly oba celky do šaten za nerozhodného stavu. Druhý poločas začali lépe domácí, ale hostům podruhé v tomto utkání pomohla tyč. Pak se však domácí obrana ocitla v nedbalkách a dvakrát inkasovala do otevřené obrany po střelách Kovaříka a Seiferta. Ani tento dvoubrankový náskok hostů však nebyl rozhodující. Ještě v té samé minutě snížil Filip tečovanou střelou z dálky, poté měl vyrovnání na noze Peter, ale po rozehraném přímém kopu míjí odkrytou kolínskou branku, neuspěly ani sólo nájezdy Žáčka a Vernera, které vychytal kolínský brankář. Až ve 27 minutě se Žáček prosadil z brankoviště a opět bylo srovnáno. Po půlhodině hry šli hosté opětovně do vedení, rychlý brejk zakončil zblízka, do prázdné, Kovařík. Za dvě minuty však bylo počtvrté srovnáno, rychlá akce se povedla i domácím a Martin Chrpa posedmé trefil kolínskou svatyni. Čtyři minuty před koncem byli domácí blízko prvnímu vedení a možná i k výhře, ale střelu Martina Chrpy zastavila další tyč. V závěru se hra přelévala z jedné strany na druhou, oba celky toužily po vítězné brance, ale skóre se již nezměnilo. Dobré utkání odehrál domácí brankář Kondrát, který i přes sedm obdržených branek, několikrát svůj celek podržel. U hostujícího celku se dařilo Slezákovi, autorovi 5 bodů v aktivitě na jednu branku a 4 asistence. Po skončení utkání byli se spravedlivou remízou spokojeni trenéři obou celků. Arsenal se ziskem 4 bodů zůstává těsně nad sestupovým pásmem, SKP je na tom podobně s jedním bodem navíc také zůstává na 9 příčce.

Střelci kola se stali se 4 góly Růžička J. z Brandýsku, Kunzl T. ze Svarogu a Schwendt M. z Atlanticu, nejlepším asistentem, nahrával celkem na 4 branky, byl Slezák L. z SKP.

Historické statistiky:

100 bod v aktivitě, nyní 101 (54+47) v 6 sezóně získal Valta M. z Legie.                                                                            Svou 100 branku, v 6 sezóně, trefil Rossler L. z Hraslu.                                                                                       1300 branku Brandýsku, ve 12 sezóně, vstřelil Růžička J.                                                                                 400 branku Olympiku B, ve 4 sezóně, vsítil Prejsa T.

čekatelé: Mrština Bohumil (Čechie) – 3 branky do stovky, 8 sezóna, Stolár Juraj (Čechie) – 2 body do stovky (62+36), 3 sezóna, Kroc Patrik (Brandýsek) – 11 branek do stovky, 8 sezóna

Sestava 6. kola:

Kondrát J. (Arsenal) – Kunzl T. (Svarog), Růžička J. (Brandýsek), Hejda M. (Atlantic), Jeřábek J. (Realvestav) 4x

O1A0601 Realvestav Slatina - TJ FC Dalmach Turnov 5 : 2 (1 : 0)


Rozhodčí: Šmíd Jiří (8,4), Prágl Martin (8,4) Delegát: Švagr Roman Diváků: 15 Místo konání: SH BIOS Kladno Datum konání: 13. 11. 2016 Výkop: 19:30 AF: D 3/6 – H 5/6
Branky (asistence): 8. Jeřábek Jan (Penc Jiří), 23. Tenkl Tomáš (Beneš Jan), 27. Beneš Jan, 29. Jeřábek Jan (Ludvik Jan), 32. Jeřábek Jan - 36. Randák Matěj, 39. Hurt Daniel (Krejčík Aleš)
ŽK: Ludvik Jan, Tenkl Tomáš, Tenkl Martin, Beneš Jan - Kratochvíl Tomáš, Hurt Daniel, Vítek Pavel 
Realvestav Slatina: Kozel Michal, Jeřábek Jan, Ludvik Jan, Tenkl Tomáš, Hanuščík Jakub, Tenkl Martin, Beneš Jan, Vašák Miloslav, Penc Jiří 
TJ FC Dalmach Turnov: Prokopec Petr, Krejčík Aleš, Šteffan Jiří, Randák Matěj, Kratochvíl Tomáš, Špína Marcel, Hurt Daniel, Vítek Pavel Nejlepší hráči: Jeřábek J. (Realvestav), Krejčík A., Prokopec P. (oba Dalmach)

O1A0602 SK Olympik Mělník B - R.S.C. Čechie Slaný 8 : 6 (4 : 2)


Rozhodčí: Zlatník Jakub (8,3), Řeháček Lubomír (8,4) Delegát: Milner Michal Diváků: 60 Místo konání: SH BIOS Mělník Datum konání: 13. 11. 2016 Výkop: 18:00 AF: D 1/5 – H 4/4
Branky (asistence): 5. Rejman Martin (Šmejkal Milan), 7. Veselý Martin (Šmejkal Milan), 16. Prejsa Tomáš (Trubička Jaroslav), 17. Veselý Martin (Rejman Martin), 24. Trubička Jaroslav (Prejsa Tomáš), 30. Dvorný Radim, 36. Veselý Martin (Benda Karel), 40. Prejsa Tomáš - 19. Hafenrichter Pavel (Kvapil Tomáš), 20. Kubenka Petr (Hafenrichter Pavel), 23. Švásta Ondřej (Kudrna Michal), 28. Mrština Bohumil (Kvapil Tomáš), 36. Kubenka Petr, 40. Kvapil Tomáš (Kubenka Petr)
ŽK: Vokoun Jiří - Mrština Bohumil 
SK Olympik Mělník B: Šmejkal Milan, Veselý Martin, Benda Karel, Rejman Martin, Trubička Jaroslav, Dvorný Radim, Vokoun Jiří, Kočí Michal, Frýzek Lukáš, Prejsa Tomáš 
R.S.C. Čechie Slaný: Kudrna Michal, Hafenrichter Pavel, Kvapil Tomáš, Švásta Ondřej, Kubenka Petr, Mrština Bohumil, Jiránek Jakub Nejlepší hráči: Prejsa T., Veselý M. (oba Olympik B), Kvapil T. (Čechie)

O1A0603 Svarog FC Teplice - Hrasl Slaný 9 : 2 (5 : 1)

 
Rozhodčí: Kresta Jan (8,4), Novotný Jan (8,4) Delegát: Kirilák Jiří Diváků: 50 Místo konání: SH Teplice Datum konání: 13. 11. 2016 Výkop: 19:15 AF: D 3/2 – H 0/2
Branky (asistence): 5. Kunzl Tomáš (Černý David), 6. Černý David, 12. Kunzl Tomáš (Černý David), 16. Kunzl Tomáš (Číhal Daniel), 20. Beran Ladislav (Žák Alexandr), 21. Černý David (Kodeš Karel), 22. Baran Jiří (Černý David), 23. Kunzl Tomáš, 34. Žák Alexandr - 11. Landvojtovič Vít, 22. Rössler Lukáš (Peška Jan)
ŽK: Haspra Lukáš - Rössler Lukáš 
Svarog FC Teplice: Číhal Daniel, Kodeš Karel, Novák Radek, Černý David, Kunzl Tomáš, Baran Jiří, Beran Ladislav, Pour Vít, Haspra Lukáš, Žák Alexandr 
Hrasl Slaný: Klusáček Petr, Peška Jan, Kuba Ondřej, Landvojtovič Jan ml., Landvojtovič Vít, Rössler Lukáš, Kozák Petr Nejlepší hráči: Žák A. Kunzl T. (oba Svarog), Klusáček P. (Hrasl)

O1A0604 Legie Příbram - Futsal Club Brandýsek 8 : 8 (5 : 7)

 
Rozhodčí: Peták Jan (8), Svoboda Richard (8) Delegát: Muller Karel Diváků: 30 Místo konání: SH Příbram Datum konání: 11. 11. 2016 Výkop: 20:15 AF: D 3/4 – H 4/4
Branky (asistence): 3. vlastní, 7. Čech Jonáš, 9. Šperer Josef (Venta Václav), 11. Valta Michal (Kvasnica Michael), 16. Valta Michal, 35. Venta Václav (Zákoucký Matěj), 39. Zákoucký Matěj (Vančát Milan), 40. Venta Václav (Šperer Josef) - 5. Růžička Jiří (Rychlý Libor), 7. Houha Lukáš (Tesař Tomáš), 9. Růžička Jiří (Stökl Robert), 14. Stökl Robert (Růžička Jiří), 17. Houha Lukáš (Tesař Tomáš), 18. Mladý Petr (Tesař Tomáš), 19. Růžička Jiří (Grubner Jan), 32. Růžička Jiří (Toman Matěj)
Legie Příbram: Švarc Jan, Šperer Josef, Kvasnica Michael, Šimák Ladislav, Zákoucký Matěj, Valta Michal, Venta Václav, Vančát Milan, Čech Jonáš
Futsal Club Brandýsek: Grubner Jan, Růžička Jiří, Toman Matěj, Stökl Robert, Houha Lukáš, Rychlý Libor, Mladý Petr, Tesař Tomáš Nejlepší hráči: Venta V. (Legie), Růžička J. (Brandýsek), Valta M. (Legie)

O1A0605 Ludis Team Třebenice - TJTZ Atlantic Rakovník 6 : 11 (1 : 5)


Rozhodčí: Plzák Daniel (8,4), Franko Štefan (8,2) Delegát: Poppr Zbyněk Diváků: 80 Místo konání: SH Lovosice Datum konání: 13. 11. 2016 Výkop: 20:45 AF: D 4/7 – H 3/4
Branky (asistence): 6. Baran Jiří (Prágl Miroslav), 24. Baran Jiří, 25. Potočný Roman (Kühnel Marek), 26. Prágl Miroslav (Henzl Michal), 29. Baran Jiří (Kühnel Marek), 35. Henzl Michal - 3. Hejda Marek, 4. Hejda Marek (Tvrz Petr), 13. Schwendt Matěj (Tvrz Petr), 14. Sklenka Jakub (Hejda Marek), 15. Hejda Marek (Sklenka Jakub), 23. Schwendt Matěj (Hejda Marek), 29. Tvrz Petr (Sklenka Jakub), 30. Schwendt Matěj (Tvrz Petr), 34. Tvrz Petr (Schwendt Matěj), 35. vlastní, 37. Schwendt Matěj
ŽK: Hurt Vojtěch, Kühnel Marek - 0 
Ludis Team Třebenice: Zelinka Štěpán, Hurt Vojtěch, Prágl Miroslav, Matějka Tomáš, Kühnel Marek, Brůža David, Baran Jiří, Henzl Michal, Potočný Roman, Rainer Jaroslav, Šplíchal Štěpán 
TJTZ Atlantic Rakovník: Kabele Petr, Tvrz Petr, Hejda Marek, Rendl Tomáš, Schwendt Matěj, Sklenka Jakub, Tvrz Marek, Polák Milan Nejlepší hráči: Zelinka Š. (Ludis), Kabele P., Hejda M. (oba Atlantic)

O1A0606 FC Arsenal Benešov - SKP Kolín 7 : 7 (4 : 4)


Rozhodčí: Polák Ivo (8,4), Orálek Kamil (8,4) Delegát: Rybka Zdeněk Diváků: 10 Místo konání: SH Neveklov Datum konání: 11. 11. 2016 Výkop: 20:00 AF: D 4/4 – H 4/3
Branky (asistence): 7. Jírů Jaroslav (Šindelář Petr), 13. Šindelář Petr (Peter Jakub), 17. Peter Jakub (Kondrát Josef), 20. Verner David (Filip Miroslav), 23. Filip Miroslav (Chrpa Martin), 27. Žáček Ondřej (Šindelář Petr), 33. Chrpa Martin (Verner David) - 2. Slezák Lukáš (Kovařík Jakub), 11. Vyhnánek Jakub (Slezák Lukáš), 12. Velčovský Lubomír (Kovařík Jakub), 16. Seifert Lukáš (Slezák Lukáš), 22. Kovařík Jakub (Slezák Lukáš), 23. Hejduk Zdeněk (Slezák Lukáš), 31. Kovařík Jakub (Seifert Lukáš)
FC Arsenal Benešov: Kondrát Josef, Šindelář Petr, Verner David, Filip Miroslav, Peter Jakub, Žáček Ondřej, Jírů Jaroslav, Chrpa Marek, Chrpa Martin 
SKP Kolín: Karban Luboš, Slezák Lukáš, Seifert Lukáš, Velčovský Lubomír, Funda Ladislav, Hejduk Zdeněk, Vyhnánek Jakub, Kovařík Jakub, Kašpar Jiří Nejlepší hráči: Kondrát J. (Arsenal), Slezák L. (SKP), Šindelář P. (Arsenal)

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.